ISPADNE SAVRŠENO

Kuharica otkrila najbolju metodu kuhanja riže: Više nikad neće biti gnjecava

Mnogi ljudi zahvalili su kuharici na TikToku za dijeljenje ovih korisnih savjeta...

Poppy O’Toole, poznata kuharica, otkrila je na
TikToku koje korake treba slijediti kod kuhanja riže kako bi
se izbjeglo da postane gnjecava, prekuhana ili pak tvrda.

Kako kaže, postoji mnogo metoda pripreme, ali ona se drži one
koju joj je pokazala jedna bivša kolegica, Evelyn.

U videu koji je pogledan više od 200.000 puta, Poppy objašnjava
da prvo treba isprati rižu pod vodom, a tajna je
u ‘zlatnom omjeru’ vode i riže – na jednu šalicu
riže treba ići jedna i pol šalica vode. Kuhajte je tri
minute, a zatim maknite s vatre, poklopite i ostavite tako 12
minuta, prenosi Mirror.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije