Ona je za žiri pripremila svinjski lungić s kremom od celera, tostiranim lješnjacima i mrkvom.
Jučer je održana peta audicijska emisija hrvatskog MasterChefa, a
među kandidatkinjama našla se i Marija Gregurić
iz Varaždina.
Ona je za žiri pripremila svinjski lungić s kremom od celera,
tostiranim lješnjacima i mrkvom. Na dan audicije bio joj je
rođendan pa je žiriju donijela tortu.
– Uvijek sam imala male proslave rođendana, ali unatrag tri
godine dogodilo se nešto i obećala sam si da ću imati baš dobre
rođendane – počela je svoju priču. Njezin životni put počeo se
mijenjati 2017. godine, kad je našla kvržicu na dojci i tu je
počela njezina borba. Rezultati su pokazali da je kvržica
zloćudna.
– Inače nisam paničar i mislim da se sve može riješiti polako,
ali imam sina i pitala sam se hoću li ga gledati kako raste.
To mi je bio najveći strah. Od onda slavim svaki rođendan, jer
slavim život – kaže Marija. Damiru je Marijino jelo bilo toliko
fino da ga je probao nekoliko puta.
– Odavno bolji svinjski file nisam probao – rekao je
Stjepan. Ali, imala je problem s kremom.
– Što se tiče soli, soli mi ne nedostaje. To ste nadoknadili
začinskim travama. Baby mrkva lijepo je dozirana, baš kao što
treba, ali imamo problem s kremom. Krema nije dobro izrađena –
rekao je Stjepan, no ipak joj je dao prolaz.
– Od mene imate veliko ‘da’ – kazao joj je
Damir.
– Izuzetno sam sretna – komentirala je Marija nakon što je dobila
pregaču.
– Da je došla samo s tortom, to bi bilo da – rekao je
Melkior.
– Žena je sposobna, ima dobar duh – osvrnuo se Stjepan.