Vijesti / Vino i hrana

KULINARSKI SHOW

VEČERA ZA 5 NA SELU Sanja Mihin iz Dubrave Križovljanske ugostila natjecatelje: Za večeru dobila puno pohvala, ali malo bodova

VEČERA ZA 5 NA SELU Sanja Mihin iz Dubrave Križovljanske ugostila natjecatelje: Za večeru dobila puno pohvala, ali malo bodova
RTL

Sanjin se jelovnik sastojao od predjela naziva Palazzinke, glavnog jela Vulkan na Madagaskaru i deserta Kolač po receptu bake Marice.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' ovaj se tjedan seli u čak dvije županije, Međimursku i Varaždinsku, a poduzetnica Sanja Mihin iz mjesta Dubrava Križovljanska prva je kandidatkinja koja je svojim jelima pokušala osvojiti ostale kandidate: poduzetnicu Miju, domaćicu Danijelu, krojačicu Snježanu i električara Franju.

Sanjin se jelovnik sastojao od predjela naziva Palazzinke, glavnog jela Vulkan na Madagaskaru i deserta Kolač po receptu bake Marice.

Domaćica je dočekala goste u svom prekrasnom vrtu, gdje su popili aperitiv, nazdravili za dobru večeru i ugodno druženje te se ubrzo preselili u blagovaonicu i počeli s predjelom. 'Izgleda jako lijepo', rekla je Snježana, a Danijeli se nije svidjelo što ima previše origana.

'Malo sam razočaran, palačinka, šunka i sir, samo na drukčiji način pripremljeno', rekao je Franjo.

Uslijedilo je glavno jelo, a Mia je odmah rekla da neće jesti svinjetinu. 'Koliko ćete se ljutiti ako je ostavim na tanjuru?' pitala je domaćicu, no Sanja joj nije zamjerila. 'Možda to nije malo realno, doći u emisiju, a ne jesti svinjetinu... Općenito, biti izbirljiv', komentirala je Snježana, a poslije i Danijela.

'Mia je ostala gladna, pojela je samo šnitu kruha i povrće', rekla je, a potom su pojeli desert, koji se svidio svim natjecateljima.

'Nisam ostala gladna, dobro društvo i atmosfera dovoljno su me nahranili', rekla je Mia, a potom je domaćica svakom kandidatu darovala mali domaći liker od višnje.

Glazbeno iznenađenje

No tu nije bio kraj iznenađenjima jer su stigle članice klape u kojoj pjeva i Sanja i koje su oduševile goste. Poslije pjesme kandidati su dali svoj ocjene za Sanjinu večeru. Snježana je dala ocjenu osam jer joj se večera učinila previše jednostavnom, Danijela je dala sedmicu jer joj se nije sviđao krumpir u glavnom jelu i to što desert nije bio sladak, Mia je također dala ocjenu sedam jer se Sanja potrudila, a nije znala da ne jede svinjetinu i krumpir, a Franjo je dao šest iako mu je večera bila savršena, ali smatra da kuhari amateri ne mogu kuhati za veću ocjenu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video