Vijesti / Vino i hrana

PIVE MOŽETE PROBATI I U ČAKOVCU

VELIKO PRIZNANJE The Garden Brewery je najbolja pivovara u Europi!

VELIKO PRIZNANJE The Garden Brewery je najbolja pivovara u Europi!
Luka Stanzl/PIXSELL/PR foto

Prema glasovima Beer 52, najvećeg pivskog kluba na svijetu, The Garden Brewery je najbolja pivovara u Europi. Njihove pive možete probati u The Garden Bar&Kitchen u Čakovcu

Više od 50 tisuća ljubitelja piva, s 400 tisuća glasova i ocjena, izglasali su zagrebačku The Garden Brewery za najbolju u Europskoj Uniji na prvim nagradama Beer 52, najvećeg pivskog kluba na svijetu, piše Jutarnji list.

Beer 52 je osnovan 2013. godine i najpopularniji je pivski klub na svijetu s više od 50 tisuća pretplatnika iz UK-a koji svaki mjesec na svoj kućni prag dobivaju paket craft piva. Kako kažu iz kluba, The Garden Brewery među njihovim pretplatnicima ima puno fanova, a nagrada je zaslužena zbog kvalitete i pouzdanosti.

Nagrade su dodijeljene u deset kategorija, a The Garden Brewery je odnijela titulu najbolje u EU i odabrana je između više od 9.500 europskih pivovara zahvaljujući svojoj konzistentnosti, kvaliteti, neprestanoj inovaciji. U samo tri godine postojanja proizvela je 77 pivskih stilova, s uspješnim izvozom u UK, Francusku, Njemačku, Dansku, Belgiju, Nizozemsku, pa sve do Australije i Novog Zelanda.

Od otvaranja 2016. godine na popisu proizvedenih piva našao se i nagrađivani Vanilla & Chocolate Porter, cijeli raspon Sour piva, eksperimentalna piva poput serije Milkshake IPA, kao i inovativna IPA piva s niskim udjelom alkohola.

Među ostalim nagrađenim pivovarama nalaze se i Gipsy Hill, Northern Monk, Siren, Crate, Five Points i Big Smoke, piše Jutarnji list.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video