Vijesti / Vino i hrana

PRESTIŽNO NATJECANJE

KULINARSKA OLIMPIJADA Dinko Tomašić osvojio srebro, a Lovro Stančin broncu u Stuttgartu!

KULINARSKA OLIMPIJADA Dinko Tomašić osvojio srebro, a Lovro Stančin broncu u Stuttgartu!
Hrvatski kuharski savez

Kulinarska Olimpijada je najstarije i najveće međunarodno kulinarsko natjecanje na svijetu.

Hrvatska kulinarska reprezentacija od 14. do 19. veljače u Stuttgartu se predstavlja na Kulinarskoj Olimpijadi - prestižnom kulinarskom natjecanju.

Hrvatski kuharski savez jučer je na svojoj Facebook stranici objavio odlične vijesti.

- Dok je Nacionalni tim krenuo s kategorijom 'Chefs table' ispratili smo žetvu bronca i još jedno srebro. Regionalni tim Varaždinske županije se vraća kući s broncama oko vrata kao i mlada nada Lovro Stančin (Hotel Turist Varaždin)

Show je ukrao sudionik već dva ciklusa Hrvatskog kuharskog kupa i jedan od kandidata za Državnog prvaka u kuharstvu u 2019., Dinko Tomašić (Park Boutique Hotel Varaždin), koji je osvojio srebrnu medalju i zasjao na pozornici sajma u Stuttgartu! Iznenadio nas je i nastup još dvojice hrvatskih kuhara Antonija Bukvića i Tomislava Sabolića koji su također nagrađeni broncom za svoje nastupe. Puna vreća medalja za hrvatske kuhare, moglo bi se reći - stoji u objavi.

Kulinarska Olimpijada je najstarije i najveće međunarodno kulinarsko natjecanje na svijetu. Održava se već preko 100 godina te okuplja najbolje kuhare i slastičare sa svih kontinenata željnih dokazivanja i predstavljanja svojih kulinarskih sposobnosti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video