ZA PRSTE POLIZATI!
ISPROBALI SMO Vrhunske nove pizze u ponudi u Verglecu
Nove pizze donose razne kombinacije najfinijih mediteranskih sastojaka – pršuta, pancete, bosiljka, pesto umaka, balsamica, suhe rajčice i neizostavne mozzarelle.
U popularnom varaždinskom restoranu Verglec, od ovog tjedna imaju i nove pizze u ponudi.
Radi se o odličnim pizzama, po isprobanim receptima, i pizzama koje će vas uistinu odvesti na put po Apeninskom poluotoku. U to smo se i sami mogli uvjeriti jer smo isprobali sve nove pizze.
S pizzama su krenuli u Verglecu prije nekoliko godina, a svi znaju da se radi o odličnim pizzama. Sada su sve to nadogradili i dopunili s novim receptima, pa se tako od ovog tjedna mogu naručiti i Pizza Prosciutto, Hawaiian, Benvenuto, Monte Carlo i Rimljanka.
Imena vam možda ništa ne znače, osim da se radi o pizzama koje imaju mediteranski prizvuk. Prosciutto se sastoji od pršuta, pelata, mozzarelle, luka, kapara, a poseban ukus i boju daju Balsamico crema i pesto umak.
Hawaiian pizza poznato je svima donosi kombinaciju šunke i ananasa, ali ona je uistinu jako dobro spojena pa se ananas odlično osjeća, da ne preuzima slani okus šunke i mozzerelle, kobasice, već taman dodaje ono 'nešto' za punoću okusa.
Benvenuto pizza donosi jednu poznatu kombinacija najboljih suhomesnatih stvari, poput pancete, kulena, šunke, uz aromu bosiljka s rajčicom te mozzerllom i parmezanom.
Pizza Rimljanka donosi odličnu kombinaciju pršuta i rikule, ponovno uz umak od rajčice i mozzarellu, ali ovaj puta s dodatkom prefine marinirane suhe rajčice, neizostavni dio svake pizze na 'rimski način'.
Sličnu kombinaciju okusa donosi i Pizza Monte Carlo (sušena rajčica, mozzarela, šampinjoni, panceta), 'nadograđeno' za dimljeni sir i dimljenu šunku.
Sve pizze dakle, za 'prste polizati', a ukoliko želite isprobati više toga, ili dolazite s nekim ili u grupi, novost je i pizza od pola metra, gdje se može kombinirati više okusa na jednoj pizzi, sve posluženo na 'apetitlich' drvenom pladnju, baš za gušt.
Ako ste ljubitelj talijanske hrane i dobre pizze, ili jednostavno gladni, odnosno volite isprobati nešto novo, restoran Verglec se čini pravom destinacijom ovih dana.
Najnovije
-
Poziv se odnosi na dodjelu sredstava za čak deset mjera...
-
Na kameno postolje Meštrovićevo djelo postavljeno je u Varaždinu 1931. godine.
-
Da vam ne uvene...
-
Podignut je cenzus i povećan iznos uskrsnica...
-
Neki su malo rasli, neki malo pali u odnosu na prije četiri godine.
Reci što misliš!