Vijesti / Vino i hrana

DRUGI DAN

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Hrana Marije Benjak iz Pušćina nije bila po svačijem ukusu

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Hrana Marije Benjak iz Pušćina nije bila po svačijem ukusu
RTL

Danas kuha Andreja, a hoće li se ekipa opustiti na njezinoj večeri - pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

U utorak navečer 'Večera za 5 na selu' pripremala se u naselju Pušćine kod Marije Benjak, koja se jako potrudila oko jela, no njezina večera nije bila po svačijem ukusu.

Domaćica Marija imala je malu tremu na početku svoje večere, što su po dolasku primijetili i gosti, a iako se situacija malo poboljšala nakon aperitiva, atmosfera tijekom cijele večere bila je dosta tiha i napeta. 

- Razlog loše atmosfere je domaćica koja nas nije zabavila. Jako se potrudila oko hrane, ali nije se brinula oko atmosfere i gostiju - kazala je Vlatka, koja je pohvalila servirano predjelo.

Pohane crvene paprike punjene sirom bile su Marijino predjelo maštovitog naziva - Šahovnica, a najviše su se svidjele Dariju: 'Fenomenalan okus, pun pogodak!'

- Kad je predjelo došlo pred mene, bila sam iznenađena, ali ne pozitivno jer sam očekivala više - kazala je Ivanka.

Za glavno jelo bila je poslužena piletina s vrhnjem, umak od gljiva te domaći rezanci, što je Ivanki opet bilo prejednostavno, a onda se pokrenula tema o tome tko za stolom kalkulira.

- Prljavo igra gospođa Ivanka i mislim da se Mariji zabijaju kajle - kazao je Dario, koji ima svoju teoriju o tome, a jednako misli i Andreja: 'Mislim da Ivanka igra igru da njezina kći osvoji bodove.'

- Ne igramo igru nego se najnormalnije zabavljamo i igramo - rekla je Ivanka. Napetu atmosferu prekinuo je dolazak deserta, a s njime je stigao i gost iznenađenja - prijatelj Zlatko koji je pričao viceve da nasmije goste. 

Na kraju večere Vlatka je Mariji dala ocjenu 6 jer joj je hrana bila super, ali joj se dekoracija i atmosfera nisu svidjele. Ivanka je također dala šesticu jer joj je večera bila prejednostavna. Andreja je Mariju nagradila devetkom, a Dario visokom desetkom jer mu je sve bilo izvrsno. Tako je domaćica zaradila ukupno 31 bod, što nije dovoljno da prijeđe u vodstvo pa će se morati zadovoljiti utješnom nagradom.

- Moj dojam je da su svi bili ozbiljni, a ne znam zašto, čini mi se da je bila ukočena atmosfera - primijetila je Marija, koja se nada da je gostima barem jelo bilo ukusno.

Danas kuha Andreja, a hoće li se ekipa opustiti na njezinoj večeri - pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video