drugo mjesto
KULINARSKI KUP Nikola Blaži iz restorana Angelus treći na 'Zlatnoj solinki'
Na natjecanju 'Zlatna Solinka' natjecatelji su imali zadatak pripremiiti menu za 14 osoba od zadanih namirnica.
U Solinu se 11. i 12. ožujka održalo natjecanje 'Zlatna solinka' - 2. kolo petnaestog izdanja Hrvatskog kuharskog kupa.
Natjecanjem 'Plitvička rapsodija' natjecatelji su skupili i prve bodove u 'borbi' za veliku kristalnu kuhaču, a na natjecanju 'Zlatna Solinka' natjecatelji su imali zadatak pripremiiti menu za 14 osoba od zadanih namirnica.
- S dvije pobjede u hladnom predjelu i desertu te osvojenim drugim mjestom u glavnom jelu najbolji su bili Tomislav Greganić i Marela Hudoletnjak iz The Westin Zagreb.
Drugo mjesto osvojili su Antonio Bukvić i Predrag Zrilić predstavljajući Udrugu kuhara i slastičara Bilogore, dok su Nikola Blaži i Leon Kolenko iz Restorana Angelus Varaždin osvojili treće mjesto.
Prvo mjesto u glavnom jelo osvojila je četvrta ekipa Dinko Tomašić i Dino Veselić iz Park Boutique Hotela Varaždin - stoji u Facebook objavi.
Najnovije
-
Da vam ne uvene...
-
Podignut je cenzus i povećan iznos uskrsnica...
-
Neki su malo rasli, neki malo pali u odnosu na prije četiri godine.
-
U Udruzi Lijepa Naša zabrinuti su i zbog najavljenog gradskog projekta vrijednog 5,2 milijuna eura. Evo što ih muči...
-
Zvuci harmonike odjekivali su Malom i Velikom koncertnom dvoranom Glazbene škole u Varaždinu.
Reci što misliš!