Vijesti / Vino i hrana

drugo mjesto

KULINARSKI KUP Nikola Blaži iz restorana Angelus treći na 'Zlatnoj solinki'

KULINARSKI KUP Nikola Blaži iz restorana Angelus treći na 'Zlatnoj solinki'
Hrvatski kuharski savez

Na natjecanju 'Zlatna Solinka' natjecatelji su imali zadatak pripremiiti menu za 14 osoba od zadanih namirnica.

U Solinu se 11. i 12. ožujka održalo natjecanje 'Zlatna solinka' - 2. kolo petnaestog izdanja Hrvatskog kuharskog kupa.

Natjecanjem 'Plitvička rapsodija' natjecatelji su skupili i prve bodove u 'borbi' za veliku kristalnu kuhaču, a na natjecanju 'Zlatna Solinka' natjecatelji su imali zadatak pripremiiti menu za 14 osoba od zadanih namirnica.

- S dvije pobjede u hladnom predjelu i desertu te osvojenim drugim mjestom u glavnom jelu najbolji su bili Tomislav Greganić i Marela Hudoletnjak iz The Westin Zagreb.

Drugo mjesto osvojili su Antonio Bukvić i Predrag Zrilić predstavljajući Udrugu kuhara i slastičara Bilogore, dok su Nikola Blaži i Leon Kolenko iz Restorana Angelus Varaždin osvojili treće mjesto.

Prvo mjesto u glavnom jelo osvojila je četvrta ekipa Dinko Tomašić i Dino Veselić iz Park Boutique Hotela Varaždin - stoji u Facebook objavi.

 
 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!