Vijesti / Vino i hrana

NOVO U VARAŽDINU

Pauza.hr, vodeći domaći servis za online naručivanje hrane, od sada i u Varaždinu

Pauza.hr, vodeći domaći servis za online naručivanje hrane, od sada i u Varaždinu
Pauza.hr

Servis Pauza.hr dolazi u Varaždin. Hranu iz restorana moći ćete naručiti online uz besplatnu dostavu. Naruči McDonald's na Pauzi

gdpr_consent=

Pauza.hr je vodeći hrvatski servis za naručivanje hrane u Hrvatskoj, a od sad je dostupna i u Varaždinu. Naručivanje hrane Varaždincima će biti znatno jednostavnije: u tek nekoliko klikova na mobitelu ili računalu mogu naručiti dostavu iz restorana u svoj dom ili na posao.

Dostava se može naručiti od 9 ujutro do 23 navečer, tako da možete naručiti sve, od doručka preko gableca i ručka do nečeg za pod zub kad vas spopadne glad u večernjim satima. Budući da Pauza dostavlja i iz McDonaldsa i iz Mlinara, stvarno ćete biti pokriveni od sumraka do zore.

Kako naručiti na Pauza.hr?

Dostavu naručujete u nekoliko jednostavna koraka, preko stranice Pauza.hr ili aplikacije Pauza koja je dostupna za iPhone i Android:

  1. Otvorite stranicu Pauza.hr ili aplikaciju Pauza i upišite svoju adresu. Prikazat će vam se restorani koji dostavljaju na vašu adresu

  2. Odaberite restoran i jela klikom dodate u košaricu.

  3. Odaberite način plaćanja: online plaćanje karticom ili gotovinom

  4. Kad završite narudžbu ona se automatski pokazuje restoranu, a vi dobivate e-mail s potvrdom narudžbe.

  5. Pričekajte dostavljača da vam pokuca na vrata ili nazove u slučaju beskontaktne dostave. Dostavljaču plaćate gotovinom, ako već niste platili online.

a781d2b946ef81e33ba13b6902cc304c.jpg?v=2

Kako biste lakše pronašli jelo koje tražite kod naručivanja možete koristiti i filtere. Filterima tako možete odabrati restorane s popustom ili one u kojima se plaća online. Restorane možete sortirati i po njihovim ocjenama, najbržoj dostavi ili iznosu minimalne narudžbe. Također ih možete pretraživati i po tipu kuhinje koji nude: domaća kuhinja, pizze, roštilj, talijanska kuhinja, meksička kuhinja, kebab itd.

Plaćate li online, možete odabrati i mogućnost da vam dostavljač hranu ostavi pred vratima, tako da ne morate imati nikakav kontakt s njim. Odabir beskontaktne dostave znači i sigurnost na prvom mjestu!

Nakon što završite s jelom, možete ocijeniti restoran i ostaviti svoj komentar na koji vam restoran može i odgovoriti. A sve to potpuno anonimno jer pri registraciji na Pauzu birate svoje korisničko ime, a ono može biti potpuno različito od vašeg stvarnog imena.

Tu je i PauzaGO

Neki restorani nemaju organiziranu vlastitu dostavu, ali zato je tu PauzaGO. Ta usluga znači da hranu dostavljaju posebni Pauzini dostavljači, a restorani koji je nude imaju ikonicu PauzaGO na stranici i aplikaciji. Pauzine dostavljače prepoznat ćete ih po velikim ruksacima u Pauzinoj narančastoj boji, a baš će oni dostavljati narudžbe i iz McDonaldsa i Mlinara. PauzaGO dostava je besplatna za sve korisnike.

Prednosti Pauze

Prednost Pauze.hr nije samo u tome što brže i jednostavnije birate restorane i naručujete hranu, niti u tome što imate veći izbor restorana, nego i u tome što, zahvaljujući ocjenama i komentarima, možete znati koji je restoran i koja jela najbolja.

Uz to, Pauza ima 12 godina iskustva diljem Hrvatske i zna kako da svoje korisnike učini zadovoljnima i sitima. A dođe li do nekog problema u dostavi, Pauza ima uigranu službu za korisnike koja već više od 12 godina uspješno pomaže da hrana dođe do korisnika. Tako i Varaždinci mogu mirno naručivati jer znaju da će njihova narudžba sigurno naći najbrži put do njih.

Varaždin je inače deveti hrvatski grad u kojem je dostupna Pauza.hr. Pauza je krenula u Zagrebu a s vremenom se proširila na Split, Rijeku, Osijek, Veliku Goricu, Pulu, Karlovac i Zadar.

Naruči iz omiljenih restorana na Pauzi. Bez troška dostave i bez minimalnog iznosa narudžbe.

Vidimo se na Pauzi!

Više o Pauzi

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu. Nudi dostavu iz preko 350 restorana, a dosad je preko Pauze.hr prošlo više milijuna narudžbi. Pauza.hr pokrenuta je kao start-up projekt u Zagrebu, a do sada proširila je svoje usluge i na Split, Zadar, Pulu, Rijeku, Veliku Goricu i Karlovac. 2019. godine Pauza uvodi uslugu PauzaGO, vlastitu dostavu iz restorana koji inače ne nude dostavu i u za korisnika je besplatna.

Više informacija potražite na pauza.hr ili posjetite facebook.com/pauzahr.

ecb8cc0e30ceb3b5fec781a0abd034a2.png?v=2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!