Vijesti / Vino i hrana

LIVING ROOMS NE MIRUJE U 'NOVONORMALNIM' OKOLNOSTIMA

GRAB'N'GO Svratite po 'specijalitete' u Dravsku ulicu u Living Rooms, za ugodniji dan

GRAB'N'GO Svratite po 'specijalitete' u Dravsku ulicu u Living Rooms, za ugodniji dan

Na omiljenoj 'šetnici' prema Dravi Living Rooms je odličan pit-stop.

 

Prilagodba u novonormalnim vremenima je danas jedino moguća, a kao i uvijek, originalan recept u ovim 'izazovnim ' vremenima za ugostitelje imaju u Living Roomsu pa od kraja 2020. godine imaju i uslugu Grab'N'Go.

Living Rooms se nalazi blizu rijeke Drave i dravske šume, na redovnoj turi za šetanje, pa je svim njihovim gostima, svim Varaždincima, posebno Banfičarima usput navratiti do kada su u svojem redovitom 'izlazu' u prirodu, 'zgrabiti' nešto fino i nastaviti šetnju.

- Šetnja u prirodi je nešto što nam svima treba i dobro dođe da se makemo malo od žurbe, stresa, raznih informacija. Vjerujemo da naši topli, vrući i ostali napitci mogu samo pojačati gušt i doživljaj šetnje. Naravno, stalno naglašavamo da smeće za sobom gosti ne ostavljaju u prirodi, već da ga nose sa sobom ili bace u za to predviđena mjesta – ispričao nam je Domagoj Marić iz Living Roomsa.

U ponudi imaju kave za van, razne čajeve, kakao, vruća čokolada, kuhano vino, rum punch. Novost odnedavno je kuhani gin te hot toddy, vrući napitak na bazi ruma.

Livnig Rooms će cijelu zimu pripremati neke nove okuse, zanimljive, drugačije, neobične a fine vruće i tople napitke.

Osim vrućih napitka u ponudi imaju i razne pive 'to go', pivske poklon pakete koje je odabrala Medina Škrinja.

Izdvajamo točeno Križevačko svijetlo pivo, (najtraženije pivo Škrinje), te Kaj-El od Lepih Dečki jer im je to najpopularniji 'ale'. A za ove hladne dane, u ponudi je i velik izbor zimskih (jačih) piva. 

Tu su još ljuti umaci i grickalice Kristoš, premium led iz Tvornice Leda, društvena igra Kanader®️ (koja gasi žeđ), hrvatski craft ginovi, novi proizvodi nove destilerije Free Spirit Destillery i još mnogo toga. 

Najbolje da se sve pogleda na našem ONLINE CJENIKU:

https://pricelist.today/public/?id=4417AFF3-E0A2-4E12-9692-7724FB7F00D8

Još jedno iznenađenje najavljuju za ovaj vikend a to je suradnja Đurine Hiže i Living Rooms.

To znači da će od ovog vikenda imati u svakodnevnoj ponudi dobro poznati i popularan sendvič Đurine Hiže pod nazivom Raščehjena Gujda (Pulled Pork Zagorje Style Sandwich) s dodatkom Living Roomsa!

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!