Vijesti / Vino i hrana

a joj

Žena u videu pokazala 'trik' za kuhanje špageta, pa šokirala sve pratitelje

Žena u videu pokazala 'trik' za kuhanje špageta, pa šokirala sve pratitelje
Ilustracija

Nona mi je upravo doživjela srčani zbog ovog videa, našalio se jedan korisnik na TikToku, a drugi je napisao da sprema samo talijansku hranu i da ga je ovaj video ostavio bez teksta...

Nedavno je jedan korisnik na TikToku pitao 'je li tko slučajno online naišao na neki dobar kulinarski trik, koji je preuzeo i od tad ga stalno koristi', a među brojnim se odgovorima našao i jedan koji nikoga nije oduševio.

Naime korisnica Jasmine Giltrow pokazala je u svom videu kako ona, od kad je to vidjela online špagete kuha u već gotovom umaku od rajčice.

Njen je video tako s više od 2,1 milijuna pregleda postao primjer nepopularnog kulinarskog trenda, a Jasmine je objasnila da je radila 'ćufte u umaku od rajčice i to prema receptu poznatog američko - talijanskog lanca hrane, Frankie & Benny's'.

U videu u prazni lonac iz velike staklenke istrese gotovi umak od rajčice, dolije vode i ubaci kutiju špageta; a kad se tjestenina skroz skuha, Jasmine ubaci i prethodno kuhane ćufte - i jelo je gotovo.

Njen je video na TikToku komentiralo više od 2 000 korisnika, no među njima nije bilo onih koji su se požurili savjet uvrstiti u svoju kulinarsku  praksu. 

- Tjesteninu ili skuhajte kako se kuha, ili nemojte uopće - napisala je jedna korisnica, a druga joj je objasnila da će 'umak od špageta tako poprimiti okus škroba, a tjestenina se neće dobro skuhati.. 

- Nona mi je upravo doživjela srčani zbog ovog - našalio se jedan korisnik, a drugi je napisao da je porijeklom iz Italije i da sprema samo talijansku hranu, ali ga je ovaj video ostavio bez teksta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video