STVARNO DJELUJE
Super trik koji će spriječiti da avokado posmeđi jednom kad ga razrežete
Treba vam samo par kapi maslinovog ulja.
Ako ste ga prerezali i ostavili polovicu u hladnjaku, avokado brzo truli i poprimi smeđu boju, pa ga morate baciti. Kako biste spriječili bacanje hrane i uzaludnu kupovinu, isprobajte jedan trik s kojim će dulje ostati svjež.
Kako prenosi Mirror, Tiktokerica Mama In The Kitchen otkrila je da polovicu avokada samo trebate lagano premazati maslinovim uljem - tako ćete spriječiti oksidaciju i avokado neće posmeđiti.
Drugi korisnici su otkrili da istu proceduru naprave sa sokom limuna ili limete i da također djeluje.
-
Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 15. travnja
-
Vožnja po poljskom putu loše je završila. Teže je ozlijeđen maloljetni putnik u automobilu
Najgledanija galerija
Izdvojeno
-
Suprotno kritikama, tvrdi da je najveća vrijednost komunikacija s građanima.
-
Osim toga, sprema se i novi grafit u Parku za mlade.
-
'Nisam imala tremu. Lupino me opustio, pravi je profesionalac', rekla je glazbenica.
Reci što misliš!