Vijesti / Vino i hrana

VEČERA ZA 5 NA SELU

Natalija Lisičak priredila odličnu večeru, no atmosfera je malo zakazala...

Natalija Lisičak priredila odličnu večeru, no atmosfera je malo zakazala...
RTL

Domaćica Natalija iz Varaždina svojim je gostima ponudila niz kreativnih i modernih jela te se jako potrudila oko njihove pripreme, ali i dekoracije...

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhala je svestrana Natalija Lisičak, koja je gostima pripremila vizualno fenomenalna jela, no svejedno su joj našli zamjerke.

Domaćica Natalija iz Varaždina svojim je gostima ponudila niz kreativnih i modernih jela te se jako potrudila oko njihove pripreme, ali i dekoracije, što se moglo vidjeti na samim tanjurima. Tako je za predjelo servirala losos s koricom od pistacija s umakom od povrća te spiralom od crne tjestenine.

„Cure su ostale frapirane, doslovno bez teksta jer znaju da je to odlično odrađeno“, komentirao je Tomislav kad je ugledao predjelo, a Goga je pohvalila: „Predjelo me iznenadilo kreativnošću, bilo je za neki viši nivo od ove naše večere.“

Odlično jelo palo je u drugi plan zbog utihnule atmosfere te je ekipa za stolom većinu vremena provela u tišini, a svi su to pripisali tremi od domaćice koja je na kraju prešla i na same goste.

„Atmosfera je opet bila malo mlaka, očekivala sam da će biti bolje jer se već poznajemo, ali kad smo vidjeli Nataliju u tremu i mi smo se isto malo stegnuli i pali smo u neku tišinu“, primijetila je Goga, a onda je na stol stiglo glavno jelo koje je opet oduševilo svojim izgledom.

„Glavno jelo me očaralo izgledom i mirisom“, kazao je na prvu Tomislav o njezinoj purećoj roladi s pršutom i kus-kusom, pa onda ušao u detaljniju razradu samog jela i njegovih okusa: „Ja ne bih stavio pršut jer mi je preuzeo okus puretine. Ne možete maknuti okus koji je već zaražen, a sve ostalo bez premca, odlično.“

I desert je, očekivano, oduševio izgledom, ali i okusom jer su svi imali riječi hvale za kremu od avokada, chia pudinga i umaka od borovnica.

„Krema je fantastična, chia i umak bili su zanimljivi za kušanje“, komentirale su Ivanka i Marija, a lošu atmosferu podignuo je Natalijin poklon iznenađenja te svirači za kraj večere.

Kad je stigao red na ocjenjivanje, domaćici su svi dali - osmice. Tomislav zato što smatra da je Natalija uložila puno truda u večeru dok je Ivanki sve bilo dobro, ali joj je bila loša atmosfera. Mariji se sve svidjelo osim sirove ribe u predjelu, a Gordana smatra da se domaćica previše potrudila: „Svaka čast domaćici, ona je u ovoj večeri u svom nastojanju da nas oduševi jednostavno pretjerala. Bilo je jako puno novih okusa…“

Tako je Natalija zaradila 32 boda i trenutačno je u vodstvu, a sutra kuha Gordana. Hoće li večera kod Goge proteći u boljoj atmosferi i koliko će se ona potruditi oko jela - pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video