isprobajte
Kuhar oduševio receptom za pohanu piletinu: Sočna, a nevjerojatno hrskava
Mali trikovi čine veliku razliku.
Pohanje piletine ne čini se kao kompliciran posao, ali postoje neki koraci koji bi se trebali slijediti da ispadne što sočnija iznutra i hrskavija izvana, tvrdi kuhar iz restorana Stove and Garden.
Prvi korak koji je bitan je obrada mesa - potrebno ga je istući
batom, a to je najbolje napraviti tako da ga stavite u vrećicu za
zamrzavanje, položite na dasku i tučete dok ne dobijete jednaku
debljinu svih komada.
Naglasio je i da bi bilo dobro meso obrađivati i rezati na
plastičnoj dasci jer se lakše peru ostaci, dok se drvene koriste
za rezanje povrća, krumpira i voća.
Kada krenete na pohanje, on preporučuje da piletinu prvo uvaljate
u brašno, zatim u jaje i onda još jednom u brašno - ono daje
hrskavost, ali i zadržava sočnost. Dodao je i da postoje dva
recepta - u jednom se meso na kraju uvalja u krušne mrvice, a u
drugom, američkom, se još jednom dobro uvalja u brašno.
Najnovije
-
Neki su malo rasli, neki malo pali u odnosu na prije četiri godine.
-
U Udruzi Lijepa Naša zabrinuti su i zbog najavljenog gradskog projekta vrijednog 5,2 milijuna eura. Evo što ih muči...
-
Zvuci harmonike odjekivali su Malom i Velikom koncertnom dvoranom Glazbene škole u Varaždinu.
-
Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih održava se od 27. svibnja do 1. lipnja.
-
Dvanaest visokih tegli postavljeno je i duž Dućanske ulice.
Reci što misliš!