isprobajte
Kuhar oduševio receptom za pohanu piletinu: Sočna, a nevjerojatno hrskava
Mali trikovi čine veliku razliku.
Pohanje piletine ne čini se kao kompliciran posao, ali postoje neki koraci koji bi se trebali slijediti da ispadne što sočnija iznutra i hrskavija izvana, tvrdi kuhar iz restorana Stove and Garden.
Prvi korak koji je bitan je obrada mesa - potrebno ga je istući
batom, a to je najbolje napraviti tako da ga stavite u vrećicu za
zamrzavanje, položite na dasku i tučete dok ne dobijete jednaku
debljinu svih komada.
Naglasio je i da bi bilo dobro meso obrađivati i rezati na
plastičnoj dasci jer se lakše peru ostaci, dok se drvene koriste
za rezanje povrća, krumpira i voća.
Kada krenete na pohanje, on preporučuje da piletinu prvo uvaljate
u brašno, zatim u jaje i onda još jednom u brašno - ono daje
hrskavost, ali i zadržava sočnost. Dodao je i da postoje dva
recepta - u jednom se meso na kraju uvalja u krušne mrvice, a u
drugom, američkom, se još jednom dobro uvalja u brašno.
Najnovije
-
U povorci se očekuje 15-ak grupa a nakon povorke i koreografije skupina slijedi maskenbal i zabava uz bend Luđaci.
-
Za poboljšanje nogometne infrastrukture i rad klubova.
-
Među osmero Hrvata je i bračni par iz Varaždina.
-
Pojačanje u redovima Bumbara.
-
21-godišnjak je novi igrač varaždinskog prvoligaša.
Reci što misliš!