Vijesti / Vino i hrana

kulinarski show

Varaždinka Marija Gregurić jelom oduševila žiri na MasterChefu, ispričala i svoju životnu priču

Varaždinka Marija Gregurić jelom oduševila žiri na MasterChefu, ispričala i svoju životnu priču
Press/Nova TV

Ona je za žiri pripremila svinjski lungić s kremom od celera, tostiranim lješnjacima i mrkvom.

Jučer je održana peta audicijska emisija hrvatskog MasterChefa, a među kandidatkinjama našla se i Marija Gregurić iz Varaždina.

Ona je za žiri pripremila svinjski lungić s kremom od celera, tostiranim lješnjacima i mrkvom. Na dan audicije bio joj je rođendan pa je žiriju donijela tortu.

- Uvijek sam imala male proslave rođendana, ali unatrag tri godine dogodilo se nešto i obećala sam si da ću imati baš dobre rođendane - počela je svoju priču. Njezin životni put počeo se mijenjati 2017. godine, kad je našla kvržicu na dojci i tu je počela njezina borba. Rezultati su pokazali da je kvržica zloćudna.

- Inače nisam paničar i mislim da se sve može riješiti polako, ali imam sina i pitala sam se hoću li ga gledati kako raste. To mi je bio najveći strah. Od onda slavim svaki rođendan, jer slavim život - kaže Marija. Damiru je Marijino jelo bilo toliko fino da ga je probao nekoliko puta.

- Odavno bolji svinjski file nisam probao - rekao je Stjepan. Ali, imala je problem s kremom.

- Što se tiče soli, soli mi ne nedostaje. To ste nadoknadili začinskim travama. Baby mrkva lijepo je dozirana, baš kao što treba, ali imamo problem s kremom. Krema nije dobro izrađena - rekao je Stjepan, no ipak joj je dao prolaz.

- Od mene imate veliko 'da' - kazao joj je Damir.

- Izuzetno sam sretna - komentirala je Marija nakon što je dobila pregaču.

- Da je došla samo s tortom, to bi bilo da – rekao je Melkior.

- Žena je sposobna, ima dobar duh – osvrnuo se Stjepan.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video