Vijesti / Vino i hrana

Mariju Gregurić

NAKON MASTERCHEFA 'Moj san je otvoriti wine bar s jednostavnom hranom'

NAKON MASTERCHEFA 'Moj san je otvoriti wine bar s jednostavnom hranom'
Nova Tv

Mariju ćete moći sresti već na ovogodišnjem Adventu u Varaždinu.

Za Mariju Gregurić avantura u showu 'MasterChef' završila je u dvadeset i petoj epizodi, nakon što je njezin tanjur najlošije ocijenjen od strane žirija.

Vezana vijest:

Marija Gregurić masterchef Marija Gregurić napušta MasterChef: 'Sretna sam što sam pala na tako velikom jelu'

Marija je nakon ispadanja iz showa otkrila svoje dojmove i kako se snašla ispred televizijskih kamera.

- Sada kada su se dojmovi i emocije slegle malo drugačije gledam na sve. Žao mi je zbog nekih događaja kojima je zasigurno prethodilo divljanje hormona nad čime baš i nisam mogla imati kontrolu. S kamerama nisam imala problem, štoviše na njih sam potpuno zaboravila - priznala je Marija za Dnevnik.hr.

Nedugo prije ispadanja došlo je do nekih nesuglasica između nje i Klavdije, zbog čega sada iskreno žali.

- Žao mi je zbog nesuglasica s Klavdijom. Voljela bih da smo bile u mogućnosti riješiti to izvan kamera, obje smo malo preburno reagirale u datom trenutku. Sigurna sam da će se naše prijateljstvo započeto u MasterChefu nastaviti unatoč nesuglasicama - zaključila je Marija.

Otkrila je i je li nekoga smatrala velikom konkurencijom?

- Na moje drage kolege i ukućane nisam gledala kao na konkurenciju jer sam jedna od onih koji nisu došli u MasterChef po pobjedu već nešto naučiti i dobro se zabaviti - zaključila je.

Jedan od Marijinih snova je otvaranje vlastitog wine bara s jednostavnom hranom.

- Svakako da je otvorenje mog vlastitog wine bara s finim zalogajima moj san i nadam se da će se u budućnosti poklopiti neke stvari da se ostvari i taj san. Jedna stepenica u ostvarenju toga je napravljena, a to je da ću početi s kućicom za nadolazeći advent u Varaždinu gdje ću svojim gostima moći ponuditi ukusne zalogaje uz fino kuhano vino i ostale napitke - najavila je za Dnevnik.hr.

Najnovije

Reci što misliš!