Vijesti / Vino i hrana

jednostavno je

Otkrila nevjerojatan trik kako oguliti mango u samo nekoliko sekundi: 'Ovo je sjajno!'

Otkrila nevjerojatan trik kako oguliti mango u samo nekoliko sekundi: 'Ovo je sjajno!'
Ilustracija

Svi znaju muku kod rezanja manga kada ne mogu pronaći gdje je koštica pa nepažljivo režu pomalo skupo voće i na kraju većinu ploda moraju baciti, ali s ovim trikom to se neće događati.

Chantel Mila, mama iz Melbournea u Australiji, oduševila je pratitelje na društvenim mrežama pokazavši nevjerojatan trik za guljenje i rezanje manga, kako piše Metro.

Objavljujući video na TikTok-u, Mila je objasnila da ima tri najbolja trika za koja tvrdi da sigurno funkcioniraju, kao što je spremanje lisnatog zelenog povrća u hermetički zatvorenu posudu s navlaženim papirnatim ručnikom kako bi ostalo svježe.

No, njezin drugi trik sasvim je zapanjio korisnike, u kojem je pokazala kako narezati i oguliti mango koristeći samo jednu stvar - čašu za vino.

Svi znaju muku kod rezanja manga kada ne mogu pronaći gdje je koštica pa nepažljivo režu pomalo skupo voće i na kraju većinu ploda moraju baciti.

No, prema Chantel, morate početi s pažljivim rezanjem manga na dvije polovice, te predlaže da učinite tretirajući ga kao avokado. Narežite nožem po sredini voća, ali nemojte rezati do kraja, a zatim vrtite mango dok se ne razdvoji.

Zatim, Chantel kaže da biste trebali zgrabiti čašu za vino širokog ruba, držati je u jednoj ruci s mangom u drugoj ruci te izvaditi mango i odvojiti ga od kore. Kako je mango mekan, čaša za vino će lako prerezati meso, a ako je držite što bliže kožici, nećete ostati s komadićima manga koji će ostati neiskorišteni.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video