Vijesti / Vino i hrana

kulinarski show

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Nova sezona kuhanja počinje 31. siječnja

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Nova sezona kuhanja počinje 31. siječnja
RTL

Evo tko će sve doći pred kamere i pokazati svoje kulinarsko znanje.

Od ponedjeljka u 21 sat na RTL-u kreće deveta po redu sezona omiljene kulinarske emisije u kojoj gledatelje, ali i žiri očekuju brojni entuzijasti u kuhinji koji će svojim jelima pokušati osvojiti kartu za prolazak u drugi krug natjecanja.

Sve je spremno za početak popularnog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' - tave, lonci, tanjuri i kuhače spremno čekaju nove kandidate pred kojima su napete kulinarske audicije kada moraju, ako žele osvojiti prolaz dalje, pokazati svoj neosporan talent u pripremi savršenih jela. Tijekom audicijskih epizoda stručni žiri u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka odabrat će one najbolje koji će zaslužiti ulazak u 'grupu odabranih', odnosno u TOP 8 parova, a samo će se jedan par na kraju sezone moći pohvaliti titulom pobjednika. Kako žiri ističe – konkurencija je jaka, a želja za kuhanjem jako velika.

Svoju strast za kuhanjem tako će pred kamerama, između ostalih, pokazati i poznati dječji kirurg Antun Kljenak, Španjolac Juan Francisco Sanchez Gracia koji se iz Barcelone preselio u Istru zbog ljubavi, zgodni splitski vatrogasac Ante Batinić, kao i 74-godišnja umirovljenica Marija Bićanić, ujedno i najstarija natjecateljica sezone. I dok će neki na audicije stići u parovima, oni koji će se samostalno okušati u kuhanju pronaći će svog 'slučajnog kulinarskog partnera' na setu, a producentica showa Danijela Habek otkriva: „Mogu reći kako će žiri spojiti neke vrlo neobične parove i da smo vam pripremili sezonu punu iznenađenja!“

A da je svako snimanje ove emisije zabavno te da se svi na setu trude biti što opušteniji, naučila je i voditeljica Marijana Batinić koja će gledatelje uvesti u novu sezonu.

„Snimanje je proteklo u ugodnoj, opuštenoj feel good atmosferi, s dobrim forama, zanimljivim receptima, ali i u ozbiljnom radu. To je jedan uhodani pogon, k tome i originalni RTL-ov format, tako da sve teče kao po špagi. Ekipa je sjajna, od redatelja, preko urednika do asistenata, vozača, tako da sam uživala, unatoč zahtjevnom tempu“, otkriva Batinić koja je tijekom snimanja devete sezone morala uzeti malu pauzu zbog epidemioloških razloga. „Poprilično su me štedjeli na snimanju jer nisam baš imala energije. Naime, usred snimanja sam i ja 'pokupila' koronu, pa je po povratku iz izolacije ekipa itekako pazila na mene, trudili su se da imam što više pauza i da odmaram... Prilagodili su scene meni i hvala im na tome“, kaže Marijana koja se nakon oporavka vratila na set na kojem su tijekom cijele sezone vladale stroge epidemiološke mjere.

Produkcijska ekipa i svi natjecatelji držali su se propisanih pravila i preporučenih mjera kako bi ostatak snimanja protekao bez problema.

„Sve to je, naravno, iziskivalo puno pripreme i pažnje, no zdravlje svih zaposlenika, kao i natjecatelja te žirija bilo nam je na prvom mjestu“, naglašava producentica Habek koja u svom timu, ako se računa sva ekipa na setu i u montaži, broji oko 80-ak ljudi. Svi oni brinu se da gledatelji na svojim ekranima dobiju što kvalitetniji sadržaj, a svaka epizoda snima se s osam studijskih i 8 akcijskih kamera.

Što su zabilježile kamere ove sezone, tko će se sve žiriju predstaviti na kulinarskim audicijama i što će se dobro kuhati – ne propustite pogledati u novoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video