Vijesti / Vino i hrana

Grad Varaždinske Toplice

ZLATNA KAPLJICA 2022 Izložba vina u Varaždinskim Toplicama

ZLATNA KAPLJICA 2022 Izložba vina u Varaždinskim Toplicama
Ilustracija

Za sve ljubitelje dobre kapljice.

U Varaždinskim Toplicama održati će se Zlatna kapljica 2022., izložba vina sedam vinogradarskih udruga 'Sveti Martin' Varaždinske Toplice kao domaćin te 'Mejaši' Ljubeščica, 'Grozdek' Sveti Ilija, 'Viv-Ber' Beretinec, 'Pinta' Novi Marof, 'Jalžabet' Jalžabet i 'Varaždinbreg' Gornji Kneginec.
 
Ujedno je ovo i poziv svim vinarima i vinogradarima da prezentiraju svoja vina i da pokažemo kvalitetu vina središnje bregovite Hrvatske smještene u zagrljaju gorja i pitomih brežuljaka u sjeverozapadnom kontinentalnom dijelu Hrvatske
 
Uzorci se zaprimaju 23.04. (16 do 19 sati) i 24.04. (17-20 sati ) u caffe baru Bernarda (Ul. kralja Tomislava 3, Varaždinske Toplice) za sve one koji nisu članovi neke od udruga te za članove udruge Sveti martin Varaždinske Toplice.
Ostale udruge vinogradara imaju zakazane termine.
 
Upisnina je 100 kn po uzorku (potrebno donijeti 4 x 0.75 l ili 3 x 1 l)
Članove udruge sveti Martin Varaždinske Toplice koji donesu 1 ili 2 uzorka udruga sponzorira sa 50 kn, a za 3 i više uzorka sa još 50 kn
 
Ocjenjivanje vina će biti 29. i 30. travnja.
 
Završna svečanost podjele diploma za ocjenjena vina i degustacija za sve ljubitelje dobre kapljice održati će se 14. svibnja 2022. od 16.00 sati u prostoru i na terasi caffe bara i pizzerije Bernarda u Varaždinskim Toplicama.
 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.