VARAŽDINSKE TOPLICE Štefanić pozvala na javno sučeljavanje, Ratković odbila

Kako bi građanima Varaždinskih Toplica omogućili da iz prve ruke čuju što kandidatkinje za gradonačelnicu Varaždinskih Toplica nude svojim mještanima, koje programe i razvojne projekte, kandidatkinja koalicije HNS-SDP-HSS-Hrvatski laburisti – HSU i dosadašnja gradonačelnica Goranka Štefainć, poziva HSLS-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Dragicu Ratković na javno sučeljavanje pred građanima.

Javno sučeljavanje održalo bi se u ponedjeljak, 15. svibnja, u kino dvorani u Varaždinskim Toplicama s početkom u 19.30 sati.

– Mještani našeg grada najmanje što zaslužuju je da stanemo pred njih i kažemo koji su to projekti, programi i aktivnosti na temelju kojih tražimo njihovo povjerenje. Pozivam protukandidatkinju da izađemo pred naše građane, pred naše birače, i da se sučelimo na temelju argumenata te naših rezultata i projekata, a na njima je da odluče – poručila je u javnom pozivu za sučeljavanje kandidatkinja koalicije HNS-SDP-HSS-Hrvatski laburisti-HSU za gradonačelnicu Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić.

Dragica Ratković kazala nam je kako nije u mogućnosti doći na sučeljavanje zbog ranije isplaniranih obaveza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije