MOST Podolnjak nositelj gradske liste, županijsku listu nosit će Denis Grgurović

Potpredsjednik Mosta nezavisnih lista, saborski zastupnik i predsjednik Saborskoga odbora za Ustav, poslovnik i politički sustav dr. sc. Robert Podolnjak predstavio je kandidate za Gradsko vijeće Grada Varaždina i Skupštinu Varaždinske županije.

– Na ovim izborima neće nastupiti s kandidatima za gradonačelnika i župana, ne zato što nemamo kandidate koji se po stručnosti mogu kandidirati, već zbog toga što se u ovom trenutku ja profesionalno, kao saborski zastupnik, ne mogu kandidirati kao gradonačelnik – kaže Podolnjak.

Nositelj gradske liste biti će Robert Podolnjak, a navodi i da će se ponovno natjecati za Gradsko vijeće. Ujedno je najavio da će županijsku listu nositi dr. Denis Grgurović.

– Prije dvadeset godina izašao sam iz političkog života, razočaran tadašnjim političkim zbivanjima, i mislio sam da se nikad više neću baviti politikom, no nažalost politika se počela baviti sa mnom. Pojavom Mosta nezavisnih lista prepoznao sam kvalitetu i potencijal poštenih političara. Svjedoci smo i sami da su u proteklim godinama Grad Varaždin i Varaždinska županija nazadovali – ističe Grgurović.

Dodaje kako su ga posebno potaknuli problemi zdravstvene zaštite.

– Mislim da po tom pitanju mogu najviše doprinijeti građanima naše županije. Od nekad uzorne bolnice postali smo bolnica slučaj i nažalost izgubili smo sve ono što smo trebali imati, od dogradnje nove kirurgije do svih onih projekata u kojima smo bili vodeći u državi.

Kaže kako su u Varaždinskoj županiji potpuno zaboravljeni periferni, rubni krajevi, a da je i zdravstvena zaštita na tim rubnim krajevima neizvediva zbog odljeva liječnika, koji odlaze van.

– Naravno, to neće biti moj jedini vid zalaganja za boljitak građana ove županije, nego ću se pobrinuti za sve ono ostalo što tišti žitelje naše županije – zaključuje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije