Alen Runac (HDZ) sakupio 5622 potpisa i predao kandidacijske liste

Županijsko izborno povjerenstvo u Varaždinu jučer, 3. svibnja, zaprimilo je kandidature Alena Runaca, HDZ-ovog kandidata za župana na predstojećim izborima, njegovih kandidata za zamjenike – Mladena Jakopovića i Lidije Petrinjak, te kandidaturu liste 41 vijećnika za Županijsku skupštinu Varaždinske županije.

Alen Runac je za svoju kandidaturu prikupio 5622 potpisa.

– U ovu kandidaturu ulazim iskreno i pošteno. Iza mene ne stoje afere, dugovi, niti uništena poduzeća, već stoje rezultati. Iza mene također stoji tim sposobnih ljudi, i vjerujem da ćemo pobijediti – rekao je Runac.

Na listi za Županijsku skupštinu Runac je prvi, a njegovi zamjenici iza njega, dok je na posljednjem mjestu predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak.

– Predali smo listu kandidata HDZ-a i HSLS-a za župana i Županijsku skupštinu Varaždinske županije. Prvi kriterij po kojem smo napravili listu je taj da članovi sami odluče žele li biti na stranačkim općinskim i gradskim ili na županijskoj listi, a zadovoljili smo i kvotu žena. Na listi imamo pripadnike braniteljske populacije, poduzetnike, obrtnike, vijećnike, voditelje OPG-ova, radnike. Smatram da smo napravili kvalitetnu listu. Najmlađa kandidatkinja ima 24 godine, a najstarija 67. Prosječna dob liste je 45 godina. Muških je 19 kandidata, a žena 22 – rekao je Stričak dodavši kako očekuju jako dobar rezultat.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije