Vijesti / Koronavirus

kriv je

KRŠIO SAMOIZOLACIJU Razvozio gnoj pa ga stigla kazna, a za sve okrivio - UDBA-u!

KRŠIO SAMOIZOLACIJU Razvozio gnoj pa ga stigla kazna, a za sve okrivio - UDBA-u!
Damir Spehar/PIXSELL, Facebook

Kao počinitelju prekršaja izrečena mu je kazna u iznosu od 8 tisuća kuna.

Državni inspektorat objavio je u nedjelju kazne za prekršitelje mjere samoizolacije ili drugih mjera zbog koronavirusa, koje iznose 8.000 kuna za prvo kršenje, dok se kazne za one koji više puta prekrše mjere penju i do 120.000 kuna.

Vezana vijest:

Mjere predostrožnosti IPAK NEŠTO PAMETNIJI U zadnja 24 sata jedna osoba prekršila samoizolaciju na varaždinskom području

Društvenom mrežom širi se objava muškarca s maruševečkog područja kojem je jučer, 16. ožujka, izdan prekršajni nalog u kojem stoji da je 'kriv što nije poštivao pravilo samoizolacije u kućnoj karanteni čime je postupao protivno mjerama za zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti'.

Kao počinitelju prekršaja izrečena mu je kazna u iznosu od 8 tisuća kuna.

- Pazite se ljudi, ja dobil čestitku od 8.000 kuna. Jučer sam odvezao gnoj u polje sam samcat u kabini traktora. Vele da je neko dojavio - nemojte vjerovati jer u mojoj okolini nitko ne zna da ja imam rješenje o samoizolaciji. Slijede vam signal od mobitela, UDBA je na djelu - ako idete nekud od doma, telefon ostavite doma - objavio je na društvenoj mreži.

Dodajmo da su nam danas u podnevnim satima iz PU varaždinske rekli da su u protekla 24 sata četiri osobe prijavljene za kršenje samoizolacije, dok je jednu osobu policija uhvatila izvan kuće u kršenju mjere.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video