Vijesti / Koronavirus

POBIJEDIO KORONAVIRUS

OTAC PRVOZARAŽENOG VARAŽDINCA 'Moj sin je doma i potpuno je zdrav, više nema koronavirus'

OTAC PRVOZARAŽENOG VARAŽDINCA 'Moj sin je doma i potpuno je zdrav, više nema koronavirus'
Kristina Stedul Fabac/Pixsell

Riječ je o mladiću (30) s područja Varaždina koji je bio u Italiji te se krajem veljače vratio iz Milana, gdje inače radi.

Danas je ravnatelj Opće bolnice Varaždin Nenad Kudelić potvrdio da je prvozaražena osoba s varaždinskog područja ozdravila te više nije zaražena koronavirusom.

Vezana vijest:

Koronavirus trenutna situacija DOBRE VIJESTI 'Jedna osoba izliječena, nema novozaraženih u Varaždinskoj županiji'

Riječ je o mladiću (30) s područja Varaždina koji je bio u Italiji te se krajem veljače vratio iz Milana, gdje inače radi, pišu 24 sata. Odmah po povratku određena mu je mjera samoizolacije.

- Moj sin od ponedjeljka je doma i potpuno je zdrav! Zadnja dva testiranja pokazala su da nema u sebi koronavirus te je napokon napustio bolnicu i vratio se kući - rekao je otac prvooboljelog za 24 sata.

Nakon što je doma bio osam dana u samoizolaciji, kod mladića su se razvili blagi simptomi te je prebačen u karantenu u varaždinskoj bolnici.

Otac je rekao kako je mladić u karanteni imao blagu temperaturu, no nakon nekog vremena i ona se povukla. U karanteni je bio tri tjedna.

Zbog kontakata s mladićem, pišu 24 sata, u kućnoj karanteni bile su njegova djevojka i baka, no raniji testovi pokazali su da su one bile negativne na koronavirus.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!