Vijesti / Koronavirus

Nepridržavanje odluka

U JEDNOM DANU Varaždinska policija zatekla 88 osoba bez propusnica na području županije

U JEDNOM DANU Varaždinska policija zatekla 88 osoba bez propusnica na području županije
Hrvoje Jelavić/Pixsell (ilustracija)

Napominju iz Policijske uprave kako oni ne izdaju propusnice građanima te da građani moraju uvažavati činjenicu da se mjere pooštravaju.

Policijska uprava varaždinska tijekom protekla 24 sata u nadzoru na policijskim punktovima zatekla je 88 osoba bez propusnica.

Napominju iz Policijske uprave kako oni ne izdaju propusnice građanima te da građani moraju uvažavati činjenicu da se mjere pooštravaju zbog nepridržavanja propisanih mjera kojima je cilj zaštita ljudi.

Cilj mjera i Odluka je smanjenje broja oboljelih, a što se može postići i na način da se smanje migracije građana, napominju iz PU varaždinske.

Ponavljaju kako Propusnice iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane  i osnovnih potrepština – izdaju lokalni (gradski i općinski) Stožeri civilne zaštite, čija su sjedišta u općinama i gradovima Varaždinske županije.

Građanima koji trebaju hitnu medicinsku skrb – propusnice izdaju izabrani liječnici obiteljske medicine, ističu.

Putovanje na posao i s posla ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće  – propusnice izdaju odgovorne osobe u pravnoj osobi (tvrtki ili ustanovi), navode iz PU varaždinske.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!