Vijesti / Koronavirus

MEĐIMURCI VOLE POMAGATI

TVRTKA IZ PRELOGA Hilding Anders pomaže opremiti bolnice Hespo madracima

TVRTKA IZ PRELOGA Hilding Anders pomaže opremiti bolnice Hespo madracima
PR foto

Pokazuju solidarnost u najtežim trenucima

Vodeći hrvatski proizvođač asortimana za spavanje Hilding Anders poznat je kao društveno odgovorna kompanija koja kontinuirano brine o potrebama lokalne zajednice. U pandemiji koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet prepoznao je potrebe ne samo lokalne, već i šire zajednice te odlučio pomoći  zdravstvenim sustavima diljem Hrvatske.

Opterećenost bolničkih kapaciteta jedan je od glavnih izazova zdravstvenog sustava u Hrvatskoj, zbog čega su na više lokacija diljem zemlje postavljeni privremeni epidemiološki prostori za zbrinjavanje oboljelih. S ciljem pomoći bolnicama te dodatne zaštite osoblja i pacijenata u borbi s epidemijom koronavirusa, Hilding Anders je donirao Hespo madrace za opremanje bolničkih i priručnih epidemioloških prostora u Zagrebu, Osijeku i Splitu.

Donacija Hespo madraca predstavlja nastavak pomoći Hilding Andersa zajednici koja je započela donacijom higijenskih maski, a nastavit će se u skladu s potrebama društva i mogućnostima ove društveno odgovorne kompanije koja je pokazala solidarnost u najtežim trenucima.

- Iako smo kao kompanija suočeni s velikim izazovom očuvanja radnih mjesta u situaciji obustave rada naših trgovina, i dalje nastavljamo brinuti za zajednicu. Izuzetno smo zahvalni svim kriznim službama i medicinskom osoblju diljem Hrvatske koje je na prvoj crti borbe protiv koronavirusa i nadamo se da smo im ovom donacijom barem malo olakšali tu borbu - poručili su iz Hilding Andersa.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video