Vijesti / Koronavirus

KORONAVIRUS

NOVI PODACI Potvrđeno 56 novih slučajeva zaraze. Na respiratoru je 39 osoba, 15 ih je umrlo

NOVI PODACI Potvrđeno 56 novih slučajeva zaraze. Na respiratoru je 39 osoba, 15 ih je umrlo
Davor Puklavec/PIXSELL

Iz Stožera apeliraju na građane da budu odgovorni kako prema sebi tako i prema drugima

Nacionalni stožer objavio je nove podatke o broju zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj. 

Građani se u većoj mjeri pridržavaju mjera, no postoje pojedinci koji ih krše. Stoga iz Stožera apeliraju na građane da budu odgovorni kako prema sebi tako i prema drugima.

Vezana vijest:

Opća bolnica Varaždin stožer javlja AKTUALNO STANJE 'Zabilježena četiri nova slučaja obolijevanja koronavirusom u Varaždinskoj županiji'

- Potvrđeno je 56 novih slučajeva zaraze, što je ukupno 1182 oboljelih od Covid-19. Preminulo je 15 osoba. Danas je preminulo troje. Svi su bili kronični bolesnici. Na respiratoru je 39 osoba, oporavljenih je 125.

- Naša epidemiološka linija je i dalje linearna, održimo je tako i držimo se mjera - kazao je ministar zdravstva Vili Beroš.

- Zaprimili smo 3860 dojava o kršenju samoizolacije, utvrđeno je 1120 osoba koje su kršile samoizolaciju, samo jučer smo zaprimili 64 dojave, u 37 slučaja se radilo o osobama koje krše taj režim - kazao je Božinović.

- Sletjela su tri zrakoplova jučer, ukupno 143 hrvatska državljana, koji su pregledani, i pet Slovenaca koje smo otpratili u tranzitu - kazao je ministar Davor Božinović.

- 143 brisa je uzeto, nitko od pacijenata nije imao simptome. U 13 sati, 74 brisa smo dobili i svi su negativni - kazao je travnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak. Situacija je epidemiološki potpuno pokrivena, dodao je.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video