Vijesti / Koronavirus

#ostanidoma

U JEKU PANDEMIJE Otkazani ovogodišnji Lepoglavski dani i Jailhouse festival

U JEKU PANDEMIJE Otkazani ovogodišnji Lepoglavski dani i Jailhouse festival
Grad Lepoglava

Iako su pripreme za najznačajniju manifestaciju na području Grada Lepoglave - Međunarodni festival čipke, počele već ranije tijekom godine, ne zna se hoće li Festival biti održan.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u pitanje je dovedeno ovogodišnje održavanje tradicionalnih manifestacija i drugih događanja na području Grada Lepoglave.

- Stigli su i prvi otkazi. Organizatori Lepoglavskih dana objavili su da se ove godine, zbog trenutne situacije, navedene manifestacije otkazuju odnosno da se neće održati. U objavi otkaza navedene manifestacije organizator je predložio Gradu Lepoglavi da sredstva namijenjena za njihovu organizaciju usmjeri za pomoć gospodarstvenicima s područja Grada Lepoglava odnosno za očuvanje što većeg broja radnih mjesta - stoji u priopćenju.

Nezavisna udruga mladih, organizator Jailhouse festivala koji će se, prema njihovoj najavi, održati u smanjenom obujmu, Gradu je uputila prijedlog da se sredstva namijenjena održavanju ovogodišnjeg Jailhouse festivala prenamijene za pomoć gospodarstvu ili poljoprivredi na području Grada Lepoglave.

Iako su pripreme za najznačajniju manifestaciju na području Grada Lepoglave - Međunarodni festival čipke, počele već ranije tijekom godine, ne zna se hoće li Festival biti održan.

Naime, Grad Lepoglava tu će odluku donijeti prateći situaciju vezanu za širenje koronavirusa odnosno suzbijanje epidemije vodeći pri tom brigu prvenstveno o sigurnosti građana.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video