Vijesti / Koronavirus

KORONAVIRUS

TRENUTNO STANJE U protekla 24 sata zaražena je 61 osoba, jedna osoba je preminula

TRENUTNO STANJE U protekla 24 sata zaražena je 61 osoba, jedna osoba je preminula
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Ukupan broj zaraženih je 1343, a izliječenih 179.

Stožer civilne zaštite RH na konferenciji za novinare otkrio je nove podatke o osobama zaraženim koronavirusom. Ukupan broj zaraženih je 1343, a izliječenih 179. Preminulo je ukupno 19 osoba.

Vezana vijest:

Kupovanje u dućanu nova informacija STOŽER NAJAVIO U dane prije Uskrsa promjena dozvoljenog radnog vremena trgovina

U protekla 24 sata zaražena je 61 osoba, objavljeno je na konferenciji. Preminula je jedna osoba koja se nalazila u KBC-u Split.

- Testirali smo 13.125 osoba. U to su uključeni i slučajevi u Splitu. Ozdravilo ja 12 ljudi više. 789 osoba se liječi kod kuće. Na respiratoru je 36 ljudi. U samoizolaciji je 14.258 osoba. Jedna osoba u Splitu je preminula - rekla je Maja Grba Bujević.

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak govoreći o zarazi u kninskoj bolnici rekao je da nema promjene u broju oboljelih. U samoizolaciji je 25 medicinskih djelatnika. Radi se dezinfekcija.

- Za sada nema potrebe za dodatnih mjerama.

Alemka Markotić komentirala je slučaj pacijenta koji je jučer preminuo. Kazala je da nije imala informaciju da je imao kronične bolesti. 

- Iz bolnice u Zaboku je stigao u besvjesnom stanju. Nisu bili navedeni podaci o ostalim kroničnim dijagnozama. S obzirom na dojave medija zamolila sam ravnateljicu Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije da dobijemo uvid u stanje zdravstvenog kartona gospodina koji je preminuo. Njegovo liječenje je bilo adekvatno u Intenzivnoj skrbi. Ja o dijagnozama ne mogu govoriti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video