Vijesti / Koronavirus

RAT OKO MJERA

IZ ŽUPANIJE PORUČILI 'Mi nećemo na kavu u Međimurje!'

IZ ŽUPANIJE PORUČILI 'Mi nećemo na kavu u Međimurje!'
Kristina Štedul Fabac / PIXSELL

Čehokove, Habijanove i Jenkačeve poruke nazivaju opasnima.

Vezana vijest:

Kava, Čehok, Habijan OSVRT NA NOVE MJERE JASNA POLITIČKA PORUKA Čehok i Habijan o kavama u Međimurju

Varaždinska županija odaslala je medijima poruku u kojoj se osvrću na izjave varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka te saborskih zastupnika Damira Habijana i Siniše Jenkača, koji su iznijeli kritike na račun novih mjera koje su na snazi od subote, a jedan dio tih kritika odnosi se i na radi kafića.

- U Varaždinskoj županiji ukupno je 2195 oboljelih od koronavirusa, u bolnici s težom kliničkom slikom je njih 191, 15 osoba je na respiratoru. Ukupno je do sada u Varaždinskoj županiji umrlo 59 osoba. Od početka studenog broj osoba na bolničkom liječenju povećao se za 136 % - iznijeli su uvodno iz Županije aktualne brojke.

Vezana vijest:

jenkač kafići saborski zastupnik JENKAČ O MJERAMA 'Kafići leglo zaraze? Zagreb ih ima 4000. Nešto u sustavu županije ne valja'

Dodaju da je zdravstveni sustav u teškom stanju.

- Svi oboljeli, oni na respiratorima i u bolnici, liječnici i medicinsko osoblje, koji su na rubu izdržljivosti, vjerojatno neće na kavu u Međimurje, koje je od jučer prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji svrstano na drugo mjesto regija po broju zaraženih u cijeloj Europi! Obezvređivanje i nepoštivanje mjera od strane gradonačelnika Čehoka, saborskih zastupnika Habijana i Jenkača opasne su poruke. Pozivamo građane na odgovorno ponašanje jer zdravlje Vas i Vaših najbližih važnije je od politikanstva ljudi bez odgovornosti! - poruka je iz Varaždinske županije.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video