Vijesti / Koronavirus

CJEPIVO

ČAČIĆ NEZADOVOLJAN Poruka 'Misli na druge, cijepi se' je bespredmetna, jer pitanje je - čime?!

ČAČIĆ NEZADOVOLJAN Poruka 'Misli na druge, cijepi se' je bespredmetna, jer pitanje je - čime?!
Varaždinska županija

Dvije doze dosad je dobilo svega 5.500 stanovnika Varaždinske županije.

Kako smo izvijestili, načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Robert Vugrin iznio je podatak kako po zaraženosti koronavirusom u ovom trenutku Varaždinska županija među 20 najgorih regija u Europi te treća u Hrvatskoj. 

Vezana vijest:

Robert Vugrin KORONAVIRUS VIDEO Vugrin: 'Očekujemo da će mjere biti zadržane, ako ne i postrožene'

Robert Vugrin i varaždinski župan Radimir Čačić obišli su punkt u sportskoj dvorani Gospodarske škole, gdje je nastavljeno masovno cijepljenje za još 1.500 građana. 

Dosad je, podsjetimo, barem jednu dozu cjepiva u Varaždinskoj županiji dobilo 21.300 građana odnosno 12,9 posto stanovništva. Dvije doze dobilo je 5.500 stanovnika. No sve ovisi o broju cjepiva koje dolazi. Župan Radimir Čačić time nije zadovoljan.

- Poruka 'Misli na druge, cijepi se' je bespredmetna jer je pitanje 'čime?!' Ja se nadam da će se stvari promijeniti. Organizacija na razini države nije ni blizu dobrom - rekao je Čačić. Vugrin i on naglasili su da cijepljenje kod liječnika obiteljske medicine dobro funkcionira.

Novi punktovi za cijepljenje otvarat će se sukladno dolasku cjepiva, najavio je ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije Marin Bosilj. Oni bi mogli biti u Ivancu, Novom Marofu i Ludbregu.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!