ROTARY CLUB VARAŽDIN 1181

Predstava ‘Realisti’ Teatra Exit dolazi u Varaždin

Pon
6
6. svibnja
20:00
HNK u Varaždinu
Augusta Cesarca 1
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

‘Realiste’ pogledajte ovoga ponedjeljka, 6. svibnja, u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Predstava ‘Realisti’ u izvedbi zagrebačkog Teatra Exit dolazi u Varaždin. Bit će izvedena u ponedjeljak, 6. svibnja, s početkom u 20 sati, u Hrvatskom narodnom kazalištu.

“Svijet srlja u propast, a ljudi u shopping centre. Reality show postaje stvarniji od vijesti. Tražimo poslove tamo gdje ih nema, a samo su smrt i kredit neizbježni. Nepodnošljiva lakoća površnosti dopušta nam misliti da možemo ostvarivati svoje snove bez imalo uloženog truda ili resursa bilo koje vrste. Diskriminacija, predrasude, neprilagođenost, narušeni raznovrsni međuljudski odnosi. Realisti nam kroz smijeh govore o kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo u maniri kabareta kroz parodiju i glazbene komentare”, stoji u najavi predstave.

Autor teksta je Jure Karas, slovenski glazbenik, komičar, redatelj i scenarist. Režiju potpisuje Matko Raguž, a u ‘Realistima’ igraju Nika Ivančić, Domagoj Ivanković, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović.

Karte se mogu kupiti u galeriji Klarić (Krešimira Filića 39A, Varaždin, 091 140 0160) ili putem sljedeće poveznice:
https://buytickets.at/rotaryclubvarazdin1181/1204858

Sredstva prikupljena od prodaje karata usmjerit će se u rad Udruge gluhoslijepih osoba Varaždin i Udrugu za terapijsko penjanje GRIP. Nakon predstave predviđeno je druženje sa glumcima, poručuju iz Rotary Cluba Varaždin 1181, koji organizira ovo gostovanje.

Pon, 06 svi 2024 20:00:00 +0200 Pon, 06 svi 2024 20:00:00 +0200 HNK u Varaždinu
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije