posjet izložbi

FOTO Andrija Jarak posjetio Gradski muzej Varaždin. Ne brinite, samo je razgledao izložbu

'Dao Bog da ti Andrija Jarak izložbu posjetio', porčuju iz Gradskog muzeja Varaždin.

Poznati hrvatski novinar i voditelj Andrija Jarak posjetio je danas izložbu fotografija ‘Zvjezdana prašina’ svjetski poznatog fotografa Jadrana Lazića.

– Danas nas je posjetio jedan od najpoznatijih hrvatskih televizijskih reportera – Andrija Jarak sa snimateljskom ekipom emisije “Dosje Jarak”. Kroz izložbu ih je vodila viša kustosica Elizabeta Igrec. Drago nam je da možemo popularnu uzrečicu “Ne dao Bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještavao” preokrenuti u “Dao Bog da ti Andrija Jarak izložbu posjetio” – pohvalili su se na Facebook stranici Gradskog muzeja Varaždin.

Nije Jarak prvo poznato lice koje je razgledalo izložbu ‘Zvjezdana prašina’, učinio je to već i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Izložba ‘Zvjezdana prašina’ sadrži više do 200 fotografija svjetskog jet-seta koje je tokom svoje bogate karijere načinio Jadran Lazić. On je karijeru započeo u Split, a nastavio u Parizu pa u Los Angelesu. Među licima koje je Lazić fotografirao su Elizabeth Taylor, Orson Welles, Jodie Foster i stotine drugih poznatih imena.

Izložbu možete razgledati do 1. rujna.

Najnovije