SMIJEH DO SUZA

Jubilarne 10. Varaždinske kazališne večeri i 10 godina Kerekesh Teatra

Na predivnoj ljetnoj pozornici u dvorištu Prve gimnazije Varaždin, krajem kolovoza očekuje nas prava kazališna poslastica. Naime, od 23. kolovoza do 1. rujna 2024. godine,

Na predivnoj ljetnoj pozornici u dvorištu Prve gimnazije Varaždin, krajem kolovoza očekuje nas prava kazališna poslastica. Naime, od 23. kolovoza do 1. rujna 2024. godine, održat će se jubilarne 10. Varaždinske kazališne večeri. Publika će tako imati priliku uživati u hit komedijama Kerekesh Teatra iz proteklih deset godina, a upravo će tako Kerekesh Teatar proslaviti 10 godina od svog osnutka.

Smijeh do suza sigurno je zagarantiran, a prva predstava koja će nas nasmijati je predstava Ljubaf.
Samo dan kasnije na pozornicu se penje legendarni dimnjačar Štef. Predstava Dimnjačar do sada je igrana više od 1350 puta te ponosno nosi titulu najizvođenije hrvatske predstave.

Smijeha neće nedostajati ni ostale dane trajanja manifestacije jer nam u sljedeća dva dana stižu predstave “Pokopaj me nježno” i “Pod hitno na hitnu”. No tek smo na pola puta!

Osim već spomenutih, na jubilarnim 10. Varaždinskim kazališnim večerima imat ćemo priliku smijati se uz komedije “Imovina” i “Krtice”.

Svi koji misle da je trudnoća blaženo stanje, mogu se uvjeriti što na to ima reći Ivona Ljubić, lik iz naše predstave “Ja, trudnica”. Ako pak zalutate kod doktora Šuškovića kao i naša gđa Beba, očekuje vas detaljna psihoanaliza a jedini lijek bit će upravo smijeh! Dobro došli na neuropsihijatrijski odjel: gdje kreativnost i napredak susreću neočekivane trenutke, ali uz smijeh i razum, svi smo tu zajedno, na predstavi “U zdrav mozak”.

Posljednji dan naše manifestacije stiže najnovija predstava Kerekesh Teatra pod nazivom “Babinjak”. Ne propustite provjeriti što to povezuje četiri žene, veliku humanitarnu pljačku, mesara i jednog psa.

Cijeli raspored predstava 10. Varaždinskih kazališnih večeri pogledajte ovdje:
23.08. petak – LJUBAF

24.08. subota – DIMNJAČAR

25.08. nedjelja – POKOPAJ ME NJEŽNO

26.08. ponedjeljak – POD HITNO NA HITNU

27.08. utorak – IMOVINA

28.08. srijeda – KRTICE

29.08. četvrtak – JA, TRUDNICA

30.08. petak – BEBA

31.08. subota – U ZDRAV MOZAK

01.09. nedjelja – BABINJAK

Sve predstave počinju u 20:00 sati. U slučaju lošeg vremena, predstava će se igrati u Kinu Gaj (Gajeva ulica 1, Varaždin). Ulaznice su već u prodaji u sustavu Entrio.hr, a mogu se kupiti i na sljedećim lokacijama u Varaždinu: Ghetaldus optika u Gajevoj i Optujskoj ulici, suvenirnica na Korzu, TISAKmedia u Kukuljevićevoj ulici te u Lumini shopping centru (Donji Kneginec). Ulaznice su također dostupne online putem sljedećeg linka: https://bit.ly/45KfBdm

Smijemo se zajedno na 10. Varaždinskim kazališnim večerima!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije