VARAŽDIN U ZNAKU SMIJEHA

Kerekesh Teatar slavi 10 godina uz 10. Varaždinske kazališne večeri!

U sklopu 10. Varaždinskih kazališnih večeri i proslave deset godina Kerekesh Teatra, nastavljamo s uzbudljivim programom. Donosimo tri nevjerojatne predstave koje će obogatiti ovu kazališnu manifestaciju.

U sklopu 10. Varaždinskih kazališnih večeri i proslave deset godina Kerekesh Teatra, nastavljamo s uzbudljivim programom. Donosimo tri nevjerojatne predstave koje će obogatiti ovu kazališnu manifestaciju.

U utorak, 27. kolovoza pridružite nam se na ostavinskoj raspravi uz komediju Imovina. Ova predstava donosi humorističan pogled na sve što se može naslijediti, a i više od toga. Dođite i otkrijte što nasljeđujete u ovom zabavnom kazališnom događaju.

Krtice, predstava koja istražuje fascinantnu koegzistenciju čovjeka i tih neobičnih stvorenja na repertoaru je 28. kolovoza. Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi.

Četvrtak, 29. kolovoza rezerviran je za predstavu Ja, trudnica. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.

Sve predstave počinju u 20:00 sati. U slučaju lošeg vremena, predstave će se održati u Kinu Gaj (Gajeva ulica 1, Varaždin).

Ulaznice za ove predstave, kao i za cijelu manifestaciju, dostupne su putem sustava Entrio.hr, na prodajnim mjestima Ghetaldus optika u Gajevoj i Optujskoj ulici, suvenirnica na Korzu, TISAKmedia u Kukuljevićevoj ulici, i Lumini shopping centar (Donji Kneginec). Također, možete ih kupiti online putem linka: https://bit.ly/45KfBdm.

Ne propustite priliku da uživate u ovim zabavnim i duhovitim predstavama koje će obogatiti 10. Varaždinske kazališne večeri!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije