SMIJEH DO SUZA

Deset godina zabave i smijeha: 10. Varaždinske kazališne večeri s Kerekesh Teatrom

Sve predstave počinju u 20:00 sati, a u slučaju lošeg vremena predstava će se igrati u Kinu Gaj. Ulaznice za 10. Varaždinske kazališne večeri već su u prodaji i mogu se nabaviti putem sustava Entrio.hr,

Jubilarne 10. Varaždinske kazališne večeri donose najzabavnije kazališne predstave, a mi vam donosimo tri predstave s kojima će ova vesela manifestacija završiti.

Petak, 30. kolovoza rezerviran je za posjet doktoru Šuškoviću. Ili tako barem misli gđa Beba koja će se u središtu duhovite psihoanalize pronaći ni manje ni više nego od strane malera. Čovjek obučen u bijelo, zbunit će Bebu ali zasigurno nasmijati publiku svojim humorističnim analizama i pošalicama.

U subotu, 31. kolovoza uživajte u predstavi U zdrav mozak, koja nudi nevjerojatno osvježavajuće iskustvo za vaš um. Ova predstava pruža jedinstvenu priliku za istraživanje mentalnog zdravlja kroz humor i maštovitost.

Ovogodišnje jubilarne 10. Varaždinske kazališne večeri završavamo 1. rujna, uz najnoviju predstavu Kerekesh Teatra Babinjak. Ne propustite provjeriti što to povezuje četiri žene, veliku humanitarnu pljačku, lokalnog mesara i jednog psa.

Sve predstave počinju u 20:00 sati, a u slučaju lošeg vremena predstava će se igrati u Kinu Gaj. Ulaznice za 10. Varaždinske kazališne večeri već su u prodaji i mogu se nabaviti putem sustava Entrio.hr, na prodajnim mjestima Ghetaldus optika u Gajevoj i Optujskoj ulici, suvenirnica na Korzu, TISAKmedia u Kukuljevićevoj ulici, i Lumini shopping centar (Donji Kneginec). Također, ulaznice su dostupne online putem linka: https://bit.ly/45KfBdm.

Ne propustite priliku da uživate u ovim zabavnim i duhovitim predstavama koje će obogatiti 10. Varaždinske kazališne večeri!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije