19. TFF

Od 11. do 14. rujna u Varaždinu traje Trash film festival

Sri
11
11. rujna - 14. rujna
16:00 - 22:00
Kino Gaj
Ulica Ljudevita Gaja 1
Varaždin
događaj je prošao

Devetnaesto izdanje najpoznatijeg varaždinskog filmskog festivala koji osim filmova donosi i dobru dozu glazbe.

Loading Događaji

U srijedu, 11. rujna, počinje 19. izdanje Trash film festivala – poznatog varaždinskog filmskog festivala koji donosi niz trash filmova koji će se prikazati u Kinu Gaj te koncerte u Elephant baru.

Kako smo napomenuli, sve počinje 11. rujna u Uskoj ulici u 17:30 sati. Tada će se održati otvaranje festivala uz postavljanje ploče varaždinskom umjetniku Goran Merkašu.

To je već tradicija, a varaždinski Walk of Fame dobit će još jednu zvijezdu. Sve se nastavlja uz nastup Melun kvarteta koji izode jazz/rock/blues standarde te autorske kompozicije. Nešto kasnije istog dana u Varaždinskoj kući održat će se otvorenje izložbe Lea Friščića, Marka Šarca i Filipa Kličeka.

Četvrtak donosi prve projekcije u Gaju od 16:15 sati, a u Elephantu će se u 19 sati održati debata pod nazivom ‘Trash? Kič? WTF?’, dok u 20 sati slijedi filmski kviz ‘Crno-bijeli film’ pod vodstvom Marija Kovača.

U petak, 13. rujna, od 16 sati traju projekcije, a u 17:10 na redu je OFF program – varaždinska premijera filma Podzemni akrodi redatelja Petra Prsteca. Petak donosi i dva koncerta u Elephantu – The Burners dolaze na stage u 21 sat, a Ia Folee (Ivanka Mazurkijević) u 22:15 sati.

Subota je rezervirana za Sajam ploča u Elephantu u 10 sati, projekcije u Gaju počinju u 15 sati, a dodjela Zlatnih motorki na istom mjestu u 19 sati. Trash film festival zaključit će glazba – Fakin’ Lajsne od 21 sat te B and the Bops u 22 sata u Elephantu. U žiriju 19. TFF-a ove godine sjede: Senka Bulić, Ivanka Mazurkijević i Sanja Muzaferija.

Najnovije