Glazbena škola Varaždin

Koncert učenika Glazbene škole povodom obilježavanja Dana Varaždinske županije

Čet
5
5. rujna
19:00
Županijska palača, Varaždin
Franjevački trg 7
Varaždin
događaj je prošao

Ne propustite priliku uživati u nastupu mladih talenta Glazbene škole u Varaždinu

Loading Događaji

U okviru obilježavanja Dana Varaždinske županije učenici varaždinske Glazbene škole održat će koncert u atriju Županijske palače u četvrtak, 05. rujna 2024. godine s početkom u 19.00 sati.

Iako je nova školska godina tek pred vratima, ovom koncertu odazvali su se mnogobrojni učenici i nastavnici Glazbene škole u Varaždinu sa željom da svojim sugrađanima i zainteresiranoj publici pokažu svoja glazbena umijeća i doprinesu proslavi obilježavanja Dana Varaždinske županije.

„Ovaj koncert poklon je varaždinske Glazbene škole našem osnivaču Varaždinskoj županiji povodom proslave njezinog dana”. Često se na našu glazbenu školu gleda kako na rasadnik mladih glazbenih virtuoza, a kada uzmemo u obzir da pohađa više od 850 učenika svih dobnih struktura, vjerujem da će je ovaj mali dio njezinih polaznika prikazati u pravom sjaju„, naglasio je ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu Davor Matačić.

Ne propustite priliku uživati u nastupu mladih talenta Glazbene škole u Varaždinu u četvrtak 5. rujna 2024. godine s početkom u 19.00 sati u atriju Županijske palače. U slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu. Ulaz na koncert je slobodan.

Najnovije