DVA TJEDNA VRHUNSKE GLAZBE

Počela prodaja ulaznica za Varaždinske barokne večeri

Varaždinske barokne večeri ove godine održavaju se od 20. rujna do 2. listopada.

Od 3. rujna u prodaji su ulaznice za ovogodišnje Varaždinske barokne večeri.

Cijenjena manifestacija ove godine održava se od 20. rujna do 2. listopada, a program objedinjuje vrhunske koncerte u Varaždinu i na okolnim lokacijama.

Ne propustite priliku biti dio festivala koji spaja baroknu baštinu i modernu izvedbu, poručuju organizatori.

Osigurajte svoje mjesto i doživite čaroliju Varaždinskih baroknih večeri. Ulaznice su dostupne na web shopu Koncertnog ureda Varaždin.

Ove godine, Portugal kao zemlja partner donosi dašak svoje kulture kroz program Total Baroque u palači Sermage, gdje će vas očarati fado, portugalska gastronomija i još mnogi sadržaji.

U sklopu festivala biti će održano više od 15 koncerata u Varaždinu, dok će dodatni koncerti biti održani na raznim lokacijama diljem četiri županije: od centra svijeta u Ludbregu, preko baroknog Belca, do Križevaca, Novog Marofa, Varaždinskih Toplica, Jalžabeta, Preloga, Nedelišća, Macinca, šarmantne Vinice do Gornjeg Kneginca.

Festival otvara Orquestra Barocca Casa da Musica uz sopranisticu Saru Braga Simões, koja će po prvi put nastupiti u Hrvatskoj. Povratak izuzetno cijenjenog Laurencea Cummingsa dodatno obogaćuje ovogodišnji program.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije