Vijesti / Kultura

GLLUGL teatar: Provjerite tjedni raspored i program predstava

GLLUGL teatar: Provjerite tjedni raspored i program predstava

U petak, 11. svibnja, u 20 sati na sceni Centra za mlade Varaždin Umjetnička organizacija Gllugl promovirati će nedavno objavljeni album hrvatskog kantautora The Gentleman.

Organizatori vas pozivaju da ne propustite promociju u Varaždinu i saznate što je to u ovom tajanstvenom umjetniku i njegovoj glazbi toliko očaravajuće da ostavlja na publiku tako jak emotivni dojam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznica je 30 kuna, a mogu se kupiti na ulazu u dvoranu ili rezervirati na [email protected].

Glluglova predstava Cezar na rasporedu je u nedjelju, 13. svibnja, u 20 sati na istoj sceni.

Predstava 'Cezar' temelji se na opće poznatoj drami Williama Shakespearea Julije Cezar. Radi se o adaptaciji koja u središte zbivanja postavlja zakulisna zbivanja političkih spletki.

- Igra je to o moći, političkom oportunizmu, pohlepi, prevari, idealima, moralu i etici, gdje je čovjek podređen ideji i gdje je u svrhu postizanja cilja dozvoljeno sve - stoji u najavi.

U predstaviigraju Filip Eldan i Nikša Eldan, redatelj i scenograf je Jernej Kobal, glazbu potpisuje Petar Eldan, a kostimograf je Mladen Grof Jerneić.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna, odnosno 30 kuna za studente i učenike možete kupiti na ulazu dvorane CZM pola sata prije početka predstave ili rezervirati uz popust na [email protected].

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci