Vijesti / Kultura

IMPULS POEZIJA Pjesnički susret 26. travnja u Rock Art Caffeu

IMPULS POEZIJA Pjesnički susret 26. travnja u Rock Art Caffeu

U četvrtak, 26. travnja, Rock Art Caffeu održat će se pjesnički susret pod imenom Impuls 40, poezija u kafiću s početkom u 20 sati.

Svoju poeziju govorit će autori Ana Horvat iz Zagreba, Anđelka Korčulanić iz Splita i Mirjana Kolarek - Karakaš iz Varaždina, a poeziju svjetskih autora govorit će glumac Zvonko Novosel i mlada studentica glume Nikolina Prkačin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glazba će povezati ljepotu stiha, a u glazbenom djelu nastupaju Lav Novosel iz Zagreba te glazbenici iz Varaždina, Petra Maček, Boris Herceg i Lora Breški. Kroz program će vas i ovaj puta voditi Ljubica Ribić i Milan Novak.

- Prolaznost ostavlja tragove u našim škrinjicama sjećanja, iza nas je trideset i devet IMPULS-a. Smijali smo se zajedno, plakali zajedno, pjevali i zaplesali.  Zagrljaji su se izmjenjivali s obećanjima ''srest ćemo se ponovno'' i srećemo se ponovno u riječima i osmjesima. Upoznajemo nove ljubitelje poezije, čitamo ispisane stihove, stihujemo nove misli. Četrdeseti IMPULS bit će pozornica pozitivne energije na kojoj će se izmjenjivati autori i darovati nam svoje male Svemire stvaralaštva - stoji u najavi.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!