Vijesti / Kultura

EKO REVIJA Film o materijalizmu današnjeg društva 'Moje stvari' u Kinu Gaj!

EKO REVIJA Film o materijalizmu današnjeg društva 'Moje stvari' u Kinu Gaj!

Uoči Dana planeta Zemlje, u sklopu Eko revije, u Kinu Gaj možete pogledati film Moje stvari koji tematiziraja bitna ekološka i društvena pitanja našeg vremena.

Film je na rasporedu 22., 23. i 24. travnja. a početak je u svim terminima u 18 sati i 30 minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 15 kuna.

Uz film Između neba i leda, u sklopu Eko revije još možete pogledati dva filma, Između neba i leda i Ovo mijenja sve. Filmovi se prikazuju od nedjelje do utorka, a komplet ulaznica za sva tri filma je 30 kuna.

Više o filmu Moje stvari

Dvadesetčetverogodišnji Petri odlučuje sprovesti radikalan eksperiment. Nesretan je i osjeća da ga guše materijalne stvari koje je nakupio u stanu, pa ih pakira i seli u podrum, a sam počinje živjeti prema skromnom no strogom samonametnutom pravilu: smije vratiti samo jednu stvar dnevno i ne smije kupiti ništa novo. Hoćemo li odustajanjem od potrošačkom društva ujedno odustati i od društvenog života. Možemo li imati prijatelje ako nemamo mobitel? I hoće li ostatak svijeta uopće prihvatiti takav projekt? Odvažan film, koji pogađa ravno u srž ekspanzije konzumerizma 2000-ih u profinjenoj (finskoj) kombinaciji ozbiljnosti i humora.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci