Vijesti / Kultura

VAFI festival traži volontere - prijavite se!

VAFI festival traži volontere - prijavite se!

Bliži nam se osmi po redu VAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin, te organizatori traže zainteresirane volontere.

Kako su volonteri duša svakog festivala, ljudi koji daju svoje slobodno vrijeme, energiju i pozitivu, te ako želiš steći iskustvo rada na filmskom festivalu, dobro se zabaviti uz hrpu događanja, filmova i iznenadnih situacija koje samo ti možeš riješiti - prijavi se za VAFI volontera!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zainteresirani se mogu prijaviti do 25. svibnja putem prijavnice koja se nalazi ovdje.

A u sklopu VAFI festivala od utorka do petka (30. svibnja – 2. lipnja) u uredu VANIME, na adresi Petra Preradovića 4 u Varaždinu bit će održane i dvije besplatne radionice animiranog filma.

Radionica pod nazivom 'Moj prvi animirani film' je za djecu od 9 do 13 godina, a kako je ovogodišnja zemlja partner Kina – bit će to inspiracija za izradu filma.

Radionica za djecu održavat će se od 15:30 do 17 sati. Druga radionica bit će za mlade od 14 do 18 godina, a polaznici će raditi film u tehnici stop animacije i to od 17 do 18:30 sati.

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen pa se za sudjelovanje potrebno prijaviti na e-mail: [email protected] ili na broj mobitela 091/798-0858 i to do nedjelje, 28. svibnja.

U poruci je potrebno napisati ime i prezime, dob polaznika, te broj mobitela odgovorne (kontakt) osobe. Sudjelovanje na radionicama, kao i svi ostali sadržaji na VAFI festivalu su besplatni.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci