Vijesti / Kultura

Hobbs i Shaw dolaze u kino gaj

BRZI I ŽESTOKI Najopakiji ćelavci planete dolaze u varaždinsko gradsko kino

BRZI I ŽESTOKI Najopakiji ćelavci planete dolaze u varaždinsko gradsko kino
Kino Gaj

Film 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw' u Kinu Gaj moći ćete pogledati u šest navrata

Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, Brzi i žestoki franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw.

Film 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw' u Kinu Gaj moći ćete pogledati u šest navrata, 1., 2., 3., 4., 6. i 11. kolovoza, početak je u svim terminima u 21 sat.

Cijena ulaznice je 15 kuna, a dobna granica je 12 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw'

Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga.

Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo - i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra - dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.

Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje Brzih i žestokih dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.

Film je režirao David Leitch (Atomska plavuša, Deadpool 2) prema scenariju dugogodišnjeg arhitekta Brzih I žestokih, Chrisa Morgana, a produciraju ga Morgan, Johnson, Statham i Hiram Garcia. Izvršni producenti su Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith i Ainsley Davies.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6005

Reci što misliš!