Vijesti / Kultura

U KINU GAJ

Romantična komedija 'Godina vjenčanja' u nedjelju i ponedjeljak u Kinu Gaj

Romantična komedija 'Godina vjenčanja' u nedjelju i ponedjeljak u Kinu Gaj
Kino Gaj

U Kino Gaj dolazi film 'Godina vjenčanja', a prikazat će se u dva navrata...

Još jedna romantična komedija dolazi u varaždinsko gradsko kino!

U Kino Gaj dolazi film 'Godina vjenčanja', a prikazat će se u dva navrata, 6. i 7. listopada. Početak je u oba prikazivanje u 19 sati.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 12 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Godina vjenčanja'

Mara je bezbrižna 27-godišnjakinja s težnjom da postane fotograf. Na Tinderu upoznaje momka po imenu Jake te s njim razvije neočekivanu vezu. Stvari idu dobro sve dok ne počnu dolaziti pozivnice za vjenčanje što je za Maru noćna mora, ali Jake je oduševljen. U masi pozivnica zajdnički odlučuju na kojim vjenčanjima će prisustvovati te kreću u zajedničku avanturu gostovanja na vjenčanjima.

Kako sezona vjenčanja počinje, Mara na vjenčanjima pronalazi inspiraciju za njene fotografije. Kroz godinu, i gosotvanju na ček sedam vjenčanja, veza Mare i Jakea se produbljuje te je Jake zaprosi. Iako Mara pristaje na prosidbu, nije u potpunosti sigurna u svoju odluku, što dovodi do raspada veze. U početku Mara misli da je bolje samoj, ali onda shvati što je izgubila. Jake je krenuo dalje i izugradio je nov život te Mara konačno počinje razvijati svoju strast prema fotografiranju. Na jednom od sljedećih vjenčanja Mara priznaje da još uvijek voli Jakea te počinju iznova.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6005

Reci što misliš!