Vijesti / Kultura

SAMO ROMANTIKA

LAST CHRISTMAS Romantična komedija godine od petka u Kinu Gaj!

LAST CHRISTMAS Romantična komedija godine od petka u Kinu Gaj!
Kino Gaj

Film 'Last Christmas' u Kinu Gaj moći ćete pogledati u tri navrata...

U varaždinsko Kino Gaj dolazi film koji već sad nosi laskavu titulu 'romantične komedije godine'. Riječ je o filmu 'Last Christmas' u kojem glavne uloge nose Emilia Clarke, Emma Thompson i Henry Golding.

Film ćete moći pogledati u tri navrata, 8. i 9. studenog u 18 sati te 26. studenog u 20 sati i 30 minuta.

Cijena karte je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Last Christmas'

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta ćuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6005

Reci što misliš!