Vijesti / Kultura

PROVJERITE PROGRAM

NOĆ KAZALIŠTA U Kinu Ivanec vas 15. studenog očekuju tri predstave, ulaz je besplatan

NOĆ KAZALIŠTA U Kinu Ivanec vas 15. studenog očekuju tri predstave, ulaz je besplatan
Grad Ivanec

Ivanec se ove godine pridružuje Noći kazališta, manifestaciji koja se istovremeno održava u 11 europskih država, svakog trećeg vikenda u studenom.

U Ivancu će se Noć kazališta održati u petak, 15. studenog, u Kinu Ivanec, a organiziraju je Grad Ivanec, koji je podržava financijski, KUU Stažnjevec i Glumačka družina Komedijaši  te Pučko otvoreno učilište Đuro Arnold Ivanec.

Noć kazališta počinje u 19 sati predstavom Kazališne družine Štolcer iz Čakovca 'Pismo z Galicije'.

Odmah nakon toga slijedi kraća monodrama 'Friška vodica' u izvedbi Zvonca iz Krapine. Večer će završiti urnebesnom komedijom 'Nekad brak, danas mrak' u izvedbi stažnjevečkih Komedijaša, koja će vas zaista nasmijati.

- Sve tri predstave su odlične i svakako vam sugeriramo da iskoristite priliku i da provedete zabavnu večer uz 100 minuta kazališnog programa. Ulazak za sve zainteresirane je besplatan, a kako je broj mjesta ograničen, bit će vam potrebne ulaznice - stoji u najavi.

Ulaznice možete preuzeti na blagajni Kina Ivanec ovog petka, subote i nedjelje od 17 do 21 sat te idućeg petka, 15. studenog, jedan sat prije početka predstave.

Jedna ulaznica vrijedi za sve tri predstave.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6005

Reci što misliš!