Vijesti / Kultura

romantična komedija

KIŠNI DAN U NEW YORKU Woody Allen ima novi film, u Kinu Gaj od četvrtka

KIŠNI DAN U NEW YORKU Woody Allen ima novi film, u Kinu Gaj od četvrtka
Kino Gaj

Film 'Kišni dan u New Yorku' u Kinu Gaj prikazivat će se u tri navrata...

Neumorni redatelj Woody Allen ima novi film, a glavne uloge u ovoj romantičnoj komediji imaju Timothée Chalamet, Elle Fanning, Jude Law, Selena Gomez, Diego Luna.

Film 'Kišni dan u New Yorku' u Kinu Gaj prikazivat će se u tri navrata, 19., 20. i 28. prosinca, a početak je u svim terminima početak je u 20 sati.

Cijena karte je 20 kuna.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Kišni dan u New Yorku'

Ashleigh (Elle Fanning) je za studentske novine upravo dobila zadatak odraditi intervju sa svjetski poznatim redateljem Rollandom Pollardom (Liev Schreiber) koji joj usput ponudi i pogled iza kamere na njegovu novu filmsku produkciju. Ashleigh zbog toga otkazuje unaprijed dogovoreni romantični ručak s Gatsbyjem (Timothée Chalamet) kako bi saznala još više o Pollardovom filmu od njegovog scenariste Teda (Jude Law). Ted je savršeni gentleman, premda glavni glumac filma, Francisco Vega (Diego Luna) to zasigurno nije. Međutim, kada Ashleigh i Vega završe u vijestima, svima vrlo brzo postaje jasno koliko je tanka linija između stvarnih i lažnih događaja te kako stvari vrlo brzo izmaknu kontroli…

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video