Vijesti / Kultura

diego maradona

Dokumentarni film o životu Diega Maradone u Napulju od četvrtka u Kinu Gaj

Dokumentarni film o životu Diega Maradone u Napulju od četvrtka u Kinu Gaj
Kino Gaj

Film 'Diego Maradona' u Kinu Gaj moći ćete pogledati u tri navrata...

Ljubitelji nogometa doći će na svoje jer u Kino Gaj dolazi dokumentarni film o jednom od najpopularnijih nogometaša na svijetu - Diegu Armandu Maradoni.

Film 'Diego Maradona' u Kinu Gaj moći ćete pogledati u tri navrata, 23. i 28. siječnja te 2. veljače, u svim terminima početak je u 18 sati.

Cijena karte je 15 kuna, a dobna granica je 12 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Diego Maradona'

Dana 5. srpnja 1984. godine, Diego Maradona stigao je u Napulj za tada rekordni iznos i u sljedećih sedam godina otvorio se pakao. Najslavniji nogometni genij svih vremena i najdisfunkcionalniji grad u Europi bili su savršeni jedno za drugo. Maradona je bio blagoslovljen na terenu, ali proklet izvan njega; ovaj karizmatični Argentinac vrlo je brzo odveo Napoli do njihovog prvog naslova prvaka. Snovi su bili ispunjeni. Ali postojala je i cijena… Diegu je bilo dopušteno da radi sve, dok god je na terenu izvodio čuda, ali kada je magije nestalo on je postao zatočenikom grada.

Treći film iza Oscarom i BAFTA-om nagrađene ekipe koja nam je donijela filmove 'Senna' i 'Amy', ovaj film sačinjen je od preko pet stotina sati nikad prije viđenih snimaka iz Maradonine osobne arhive, a kojeg je u cijelosti podržao i sam igrač.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video