Vijesti / Kultura

sve što želite znati o svadbama

URNEBESNA KOMEDIJA Hit teatar dovodi Udavače na Tjedan smijeha, s Janom Kerekešom u glavnoj ulozi

URNEBESNA KOMEDIJA Hit teatar dovodi Udavače na Tjedan smijeha, s Janom Kerekešom u glavnoj ulozi

Tjedan smijeha svake godine donosi i neke skroz nove predstave, a jedna od njih je i urnebesna komedija Udavače, Hit teatra, u kojoj glumi i Jan Kerekeš.

Već 11. godina zaredom u Varaždinu i okolici održava se Tjedan smijeha, najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj. U deset dana odigrat će se tako čak 63 predstave komedije.

Predstava Udavače na raposredu je u srijedu 11. ožujka, a radi se o predstavi Hit teatra.

Predstava je rađena po tekstu Matka Elezovića, režiju potpisuje Mario Kovač, a u njoj glume Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički.

Predstava britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog 'sudbonosnog da'.

Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan glumački trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički – donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti.

Jer humor je uvijeku trendu.

36cd72852c7989082173b1b12043e9b7.jpg?v=2

Više informacija o Tjednu smijeha, kompletan raspored predstava, kao i informacije o ulaznicama, možete potražiti na stranicama Kerekesh teatra.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!